SEPARERT: Her er paret avbildet i juni 2019.
SEPARERT: Her er paret avbildet i juni 2019. Foto: Kyle Grillot/AFP

Overrasker med ny låt etter bruddet

Fredag overrasket Miley Cyrus med å slippe en ny låt, en snau uke etter bruddet mellom henne og ektemannen Liam Hemsworth ble kjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) annonserte separasjonen litt over et halvt år etter de giftet seg i en hemmelig seremoni.

På de få dagene nyheten om separasjonen har vært offentlig, har stemningen endret seg drastisk mellom de tidligere turtelduene.

God steming

Det var Hemsworth som først uttalte seg om bruddet. Da uttalte han at han ønsket Cyrus alt godt, og hun svarte tilbake med samme mynt.

Siden har motstridende historier kommet fra anonyme kilder nær både Cyrus og Hemsworth.

Ifølge flere amerikanske nettsteder, deriblant TMZ, hagler beskyldningene.

Historiene strekker seg fra at Cyrus var utro mot Hemsworth, et rykte som fikk egne bein å stå på etter et kyssebilde av Cyrus og en italiensk modell ble offentlig, til at Hemsworth er en storforbruker av narkotiske midler.

– Vi er voksne nå

Nå er det Cyrus som kommer med siste stikk, ved å utgi en ny låt kalt «Slide away».

Sangen nevner ikke Liam ved navn, men har klare referanser til hennes ti år lange av-og-på forhold til den australske skuespilleren.

Sangens siste vers går slik:

«Gå videre, vi er ikke 17. Jeg er ikke den jeg pleide å være. Du sier at alt forandret seg? Du har rett, vi er voksne nå».

Stjernene møtte hverandre for første gang under innspillingen av «The last song» i 2009, og ble et par da Cyrus var 17 år gammel.

Den mulige referansen går ikke fansen hus forbi, og Twitter oversvømmes av reaksjoner på sangen:

Andre deler av sangen

Sangen heller bensin på bålet om spesielt ett av de mange bruddryktene.

«Kjære, vi var funnet, men nå er vi tapt. Det er på tide å slippe taket. Jeg vil ha huset mitt i åsen, jeg vil ikke ha whisky og piller»

Personer nære Hemsworth skal onsdag ha avkreftet at australierens festing var årsaken til at de gikk fra hverandre, til det autralske nettstedet News.

– Liam er en av de snilleste, blideste menneskene som finnes. At han er vill eller en fyllik er helt latterlig, sa kilden til nettstedet.

– Dra tilbake til havet

Den tredje setningen mange fans har bitt seg merke i, handler om at personen det synges om skal gli av gårde og dra tilbake til havet, mens Cyrus selv skal dra tilbake til byen.

Da Curys og Hemsworth ble gjenforent i 2016 etter en tre års pause i forholdet, kom førstnevnte raskt ut med kjærlighetssangen «Malibu».

Der synger hun: «Jeg dro aldri på stranden eller satt ved havet.Jeg satt aldri ved kysten under solen med føttene i sanden, men du brakte meg hit og det er jeg glad for at du gjorde».

Den mulige referansen til 2017-hiten var tydeligvis for mye å bære for enkelte:

Avkreftet bruddrykter

Cyrus og Hemsworth feiret i juni ti års av-og-på-forhold. Cyrus avfeide da rykter om brudd og la ut en skjermdump på Twitter av et oppslag om mulig brudd.

– Gratulerer med tiårsjubileet, kjære. Godt å se at alle er like dumme nå som i 2009, skrev hun.

Kun to måneder senere var separasjonen et faktum.