Det bekrefter Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Adrián ble skadet i feiringen etter straffedramaet mot Chelsea. En av tilskuerne som stormet banen traff ankelen til Adrian. Ankelen er hovnet opp, forteller Klopp.

– En supporter hoppet over noe, ble jaktet på av sikkerhetsvakter, skled og traff ankelen til Adrián. I går var den hovnet opp. Jeg har snakket med ham i dag. Da var ankelen bedre. Vi må se det an, sier Klopp.

Adrián har på kort tid blitt en favoritt blant Liverpool-fansen. Spanjolen ble den store helten da Liverpool slo Chelsea i Supercupfinalen etter straffesparkkonkurranse. Tilskuerens sklitakling på Adrián kommer svært ubeleilig for Liverpool.

Fra før er førstekeeper Alisson skadet.

Dermed kan tredjekeeper Andy Lonergan (35) være mannen som vokter buret mot Southampton. Han blir i så fall den eldste engelskmannen som har debutert i Premier League på 2000-tallet. 35-åringen spilte sju kamper på lån i Rochdale på nivå tre forrige sesong.

En annen mulighet er 20 år gamle Caoimhin Kelleher.

– Vi må finne en måte å vinne lørdagens kamp. Lonergan trener med Kelleher, og vi har dem dersom vi må ta et valg. Kelleher har potensial, men er ikke 100 prosent klar. Vi får se, sier Klopp.

Liverpool solgte nylig Simon Mignolet, som var andrevalg i forrige sesong, til Club Brügge.