LETTER PÅ SLØRET: Mathias Pogba (til venstre) avslører at broren ønsker seg vekk fra Manchester United.
LETTER PÅ SLØRET: Mathias Pogba (til venstre) avslører at broren ønsker seg vekk fra Manchester United. Foto: Vianney Le Caer

Pogbas bror: – Paul ønsker å forlate Manchester United

Mathias Pogba heller tennvæske på Pogba-bålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paul Pogba har vært heftig koblet til Real Madrid i hele sommer og har ikke lagt skjul på at han ønsker en ny utfordring.

Raiola sa forrige måned, ifølge Daily Mirror, at det jobbes med en overgang for 26-åringen.

– Alle sammen vet hvor mye Pogba vil bort. Vi er i en prosess hvor vi jobber med det. Alle vet hvilke følelser Paul har, sier agenten ifølge Mirror.

Pogbas bror, Mathias, kaster også tennvæske på bålet. I et intervju på TV-programmet El Chiringuito legger han ikke skjul på at broren ønsker å prøve lykken i Madrid.

– Broren min ønsker å forlate Manchester United. Han kan ikke gjøre alt alene på det laget. Jeg kan ikke garantere at han vil fortsette i Manchester United, sier storebror Pogba, og legger til:

– Spilleren Zidane mangler er Paul. Frem til 2. september kan alt skje. Real Madrid trenger fotballen og gleden Paul bringer.

Alle spekulasjonene rundt Pogba har irritert Manchester United-miljøet. Gary Pallister er en av dem som reagerer på uttalelsene til Raiola.

– Jeg vet Pogbas agent sa at Paul ser etter en ny utfordring for øyeblikket, og jeg tenker det er respektløst overfor klubben hvor han har kontrakt – å prøve å presse gjennom en overgang, sier Pallister.

Pallister har derimot ingen problemer med Pogba, og synes franskmannen på sitt beste er en verdensklassespiller.

– Hvis du kan få utnyttet talentet hans har du en av de beste midtbanespillerne i verden, om ikke den beste.

54-åringen drar fram serieåpningen som et eksakt eksempel på hvor god han mener Pogba virkelig kan være.

– Ballen han sendte gjennom til Marcus Rashford, trykket han spilte med og måten han laget målet til Daniel James – det er den Paul Pogba vi ønsker å se, sier Pallister.

Ole Gunnar Solskjær har bare snakket positivt om Pogba og at han ønsker at 26-åringen skal bli værende.

– Det er en agenda mot Paul. Han er en topp kar, veldig profesjonell, det er aldri noe problemer med ham og han har et hjerte laget av gull, sa kristiansunderen tidligere i sommer.

Videre utdypet Manchester United-manageren at klubben ikke hadde mottatt noen bud på spillerne, og at det ikke var grunn til å si noe annet om Pogba.

– De fleste av spillerne våre har lange kontrakter. Vi er Manchester United, og må ikke selge spillere.