Arsenal-manager Unai Emery er hundre prosent sikker på at Mesut Özil og Sead Kolasinac er mentalt klare til møtet med Burnley på lørdag, ifølge BBC.

Se Arsenal - Burnley fra kl. 13.00 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

– Mitt fokus er å være positiv og tenke at spillerne har tankene sine her hundre prosent. Jeg vil hjelpe dem med å oppføre seg normalt. Fokus skal være på trening og neste kamp, sier Arsenal-manager Unai Emery på pressekonferansen før lørdagens kamp.

Begge spillerne er tilbake i trening men måtte stå over «The Gunners» åpningskamp mot Newcaste sist helg grunnet fare for sikkerheten.

– Vi tok denne beslutningen etter diskusjoner med spillerne og deres representanter, sier Emery.

Begge spillerne var involvert i utenomsportslig bråk før sesongen startet. Özil fikk blant annet besøk av to ubudne gjester som havnet i klammeri med tyskernes ansatte - hvor begge gjerningsmennene ble pågrepet av politiet.

Tyskeren ble også truet med kniv av en motorsykkelgjeng tidligere i sommer og ble forsvart av Kolasinac - som havnet i håndgemeng med knivdesperadoene. Det har gått utover sikkerheten deres

– Velferden til våre spillere og deres familier er alltid en topp prioritet, sier Unai Emery.

Nå kan begge være klar til helgen.

London-klubben vant første sin første kamp da de slo Newcaste 1-0. Arsenals neste kamp er hjemme mot Burnley førstkommende lørdag.