NÅ OG DA: Bildet til venstre er fra tirsdag denne uken. Bildet til høyre er fra oktober i 2018. FOTO: STELLA PICTURES/SCANPIX
NÅ OG DA: Bildet til venstre er fra tirsdag denne uken. Bildet til høyre er fra oktober i 2018. FOTO: STELLA PICTURES/SCANPIX

Avslører hemmeligheten bak sitt nye utseende

Simon Cowell (59) har gått ned ti kilo, men får kjørt seg på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Musikkmogulen og talentprogramlegenden Simon Cowell overrasket fotografene på den røde løperen i Hollywood tirsdag kveld, i forbindelse med «America's Got Talent».

59-åringen dukket opp i en tettsittende grå genser og en svart bukse, og viste frem sin ti kilo slankere kropp etter at han i fjor bestemte seg for å bli veganer.

Hemmeligheten

– Hemmeligheten er at man ikke må følge tjukkasdiettene. Det er for mange av dem. Man må bare kutte ut det opplagte, forteller han til Access.

Han forandret livsstil etter at han falt ned trappet i sitt eget hjem midt på natten i 2017. Han ble fraktet til sykehus og fikk klar beskjed om at han måtte endre livsstil, noe han gjorde i løpet av et døgn.

– Når man blir vant til det, føler man seg bedre, jeg husker bedre, jeg synes ikke det var vanskelig i det hele tatt. Jeg kan fortsatt drikke øl, smiler han.

Ikke imponert

Men ikke alle lar seg imponere over det nye utseende til Cowell. Flere har brukt Twitter til å ytre sin bekymring over Cowells ansikt, skriver nettstedet Newshub.

«Kan noen fortelle meg hva Simon Cowell har gjort med ansiktet sitt?», spør komikeren Alise Morales.

«Det ser ut som om han har på seg en usynlig caps. Så utrolig trist», skriver den skotske komikeren Limmy.

En voksdukke

Kjendisbloggeren Perez Hilton spekulerer i om Cowell har operert hele ansiktet, og ramser opp kinnene, pannen og til og med øynene som mulige områder som har blitt fikset på.

I tillegg har han blitt sammenlignet med en voksdukke, en robot og en kake.