Pogba fortsatt usikker på om han blir i United

Paul Pogba er ikke sikker på om han blir værende i Manchester United, man sier han skal gi alt for klubben mens han er på Old Trafford.

Både spilleren selv og hans agent, Mino Raiola, har i sommer uttalt at den franske midtbanespilleren ønsker å forlate klubben.

Til tross for at overgangsvinduet i England stengte 8. august er 26-åringen fortsatt i stallen til Ole Gunnar Solskjær - men overgangsvinduet i Europa står fortsatt på gløtt og engelske klubber har fortsatt lov til å selge spillere.

Derfor er det fortsatt en mulighet til at Pogba forvinner ut dørene.

Til RMC Sport sier Pogba at det fortsatt ikke er avklart hvor han spiller i framtiden.

– Det har vært sagt forskjellige ting, men tiden vil vise hva som skjer. Det er fortsatt et stort spørsmålstegn. Jeg er i Manchester United og jeg har det gøy sammen med lagkameratene mine. Jeg ønsker alltid å vinne kamper og jeg gir alt når jeg er på banen, svarte Pogba på spørsmål om sin egen framtid.

Søndag var Pogba svært delaktig i Manchester Uniteds 4-0-seier hjemme mot Chelsea i serieåpningen søndag. Franskmannen noterte seg for to målgivende pasninger og leverte lekent spill mot de blå fra London.

Det er flere klubber som ønsker seg Pogbas tjenester, blant annet Real Madrid. Ifølge flere internasjonale medier skal Manchester United ha avslått et tilbud på 27,5 millioner pund (over 290 millioner kroner) pluss spilleren James Rodriguez fra Real Madrid.

Overgangsvinduet for de mest aktuelle ligaene stenger 31. august.