TOTALSKADD: Politibilen som ble truffet av bjørnen ble totalskadd i ulykken.
TOTALSKADD: Politibilen som ble truffet av bjørnen ble totalskadd i ulykken. Foto: Hoopa Fire and Office of Emergency Services

Bjørn forårsaket brann (!) etter å ha falt på politibil (!) som rykket ut til overdose

Politibilen var på vei til en overdose i området da en bjørn falt på panseret. Bilen snurret og forårsaket en stor brann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de særere nyhetsmeldingene som har kommet fra California i USA. Men dette skjedde faktisk forrige uke.

På kvelden lørdag 3. august rykket en politibil til en overdose i Humboldt county i California. Plutselig falt en bjørn fra en høyde i terrenget og landet på panseret til politibilen. Politibilen krasjet og rullet rundt. Kollisjonen førte igjen til at det tok fyr i vegetasjonen og blusset opp til en skogbrann, skriver tv-kanalen KRCR.

Storbrann

Brannvesenet rykket ut, men før de rakk frem til stedet, hadde brannen allerede rukket å spre seg til et område på fire kvadratkilometer. Men brannen ble til slutt slukket.

STORBRANN: Den merkelige ulykke førte til brann i område på rundt fire kvadratkilometer. FOTO: Hoopa Fire and Office of Emergency Services
STORBRANN: Den merkelige ulykke førte til brann i område på rundt fire kvadratkilometer. FOTO: Hoopa Fire and Office of Emergency Services

Heldigvis gikk det bra med politibetjenten i bilen. Han kom uskadet fra hendelsen. Det har heller ikke kommet meldinger om at bjørnen ble skadet i den merkelige hendelsen. Den stakk avgårde til skogs.

Myndighetene ber nå folk være forsiktige når de kjører i området og se spesielt opp for dyr som elg, rådyr – og selvfølgelig bjørner.