FUNNET: Kam McLeod (19) and Bryer Schmegelsky (18) er mistenkt for drap på tre personer.
FUNNET: Kam McLeod (19) and Bryer Schmegelsky (18) er mistenkt for drap på tre personer. Foto: Handout via Reuters

Kanadisk politi:

Har funnet to døde personer i søket etter Kam McLeod (19) og Bryer Schmergelsky (18)

Politiet i Canada opplyser at de har funnet to døde personer som antas å være Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanadisk politi har funnet to døde personer, som antas å være Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18), i Canada. Det melder politiet på Twitter.

De to er mistenkt for drap på tre personer.

I slutten av juli ble amerikanske Chynna Deese (24) og Lucas Fowler (23) funnet brutalt drept langs en motorvei i den kanadiske provinsen British Columbia.

Noen få dager senere ble den 64 år gamle professoren Len Dyck funnet død like ved en brennende bil, ikke langt unna der Deese og Fowler ble funnet drept.

Tenåringene Kam McLeod og Bryer Schmegelsky var først savnet i saken, men fikk etter hvert status som mistenkte.

Politiet gikk ut med navn og bilde av de to, og jakten på de to kulminerte etter en ukes tid i en lille byen Gillam nord i Manitoba, rundt 3200 km unna der de tre ofrene ble funnet.

Det har de siste ukene vært en enorm politiaksjon for å finne de to tenåringene. Forrige uke ble innsatsen tonet noe ned, men onsdag ble det satt inn ressurser rundt Nelson River etter funn av en ødelagt robåt.

Kanadisk politi har funnet flere gjenstander som er direkte koblet til de to tenåringene, skriver The Guardian. Hva slags gjenstander det er snakk om er foreløpig uklart, men de ble funnet ved bredden av elven hvor den omtalte robåten ble funnet.

Saken oppdateres.