Utsiktspunktet på Tate Modern gallery ligger på toppen av denne bygningen sentralt i London. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Utsiktspunktet på Tate Modern gallery ligger på toppen av denne bygningen sentralt i London. (Photo by Tolga Akmen / AFP) Foto: Tolga Akmen

17-åring siktet etter å ha kastet et barn fra takterrasse

En 17-årig gutt er siktet for drapsforsøk og må møte i retten etter at en seks år gammel gutt falt fra takterrassen i ellevte etasje på Tate Modern i London.

Ifølge Sky News skal 17-åringen møte tirsdag for ungdomsdomstolen Bromley Youth Court.

Seksåringen, som er fransk og var på besøk i London sammen med familien, ble funnet på taket av galleriets sjette etasje søndag ettermiddag.

Han skal ha blitt kastet fra en utsiktsplattform på Tate Modern art gallery, en av Storbritannias mest populære turistattraksjoner.

Politiet oppfordrer fremdeles vitner til å melde seg om de har sett noe av det som skjedde på taket av Tate søndag, der flere opplyser å ha sett en gutt kaste en annen fra taket.

Tilstanden for den skadde seksåringen var lenge kritisk. Han er nå utenfor livsfare. Han befinner seg på sykehus med familien sin, der de får oppfølging fra støtteapparat.

(©NTB)