UTRYKNING: Politiet rykket mandag ut til Skjetten i Akershus etter meldinger om skyting.
UTRYKNING: Politiet rykket mandag ut til Skjetten i Akershus etter meldinger om skyting. Foto: Anne Sofie Mengaaen / TV 2

Trolig ikke avfyrt skudd på Skjetten

Politiet fikk mandag flere meldinger om at det var avfyrt skudd mot en bolig på Skjetten i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet har mandag ettermiddag vært på Skjetten i Akershus etter å ha fått flere meldinger om at det var blitt avfyrt skudd mot en bolig.

– Det skal ha blitt avfyrt opptil flere skudd med en pistollignende gjenstand. Det er flere som har sett dette, og vi er i ferd med å kontakte flere vitner, sa operasjonsleder Terje Marstad til TV 2 mandag ettermiddag.

Politiet har snakket med folk i området for å kartlegge hva som har skjedd.

Klokken 20 melder politiet at de har avsluttet arbeidet på stedet. Det er ikke funnet materielle skader som tilsier at det er brukt skarpe våpen.

– Vi har ikke funnet tomhylser og vi har ikke funnet skader etter at prosjektiler har funnet noe. Det vi har funnet er en knust rute til en leilighet, sier operasjonsleder Terje Marstad til TV 2.

Operasjonslederen sier at man ikke kan se bort fra at de høye smellene det er meldt om, kan være forenelig med at en rute er blitt knust, men dette er foreløpig usikkert.

I forbindelse med saken melder politiet at en person er sett løpende vekk fra en bolig i det samme området på Skjetten. Vedkommende skal være iført grå hettegenser, sort joggebukse og caps, ha utenlandsk utseende og være rundt 20 til 30 år gammel.

– Vi har godt håp om å finne vedkommende og oppfordrer vedkommende til å ta kontakt med politiet, sier operasjonslederen.