PL-COMEBACK?: Philippe Coutinho kan være på vei tilbake til Premier League.
PL-COMEBACK?: Philippe Coutinho kan være på vei tilbake til Premier League. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Kan gjøre Premier League-comeback

Barcelona vil selge Philippe Coutinho og Arsenal er klar for å signere en låneavtale. Les søndagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal ønsker å starte forhandlinger med Barcelona om en låneavtale for Philippe Coutinho, ifølge beIN Sports. Den tidligere Liverpool-spilleren skal være tilgjengelig, da Barcelona ønsker å hente Neymar tilbake fra Paris Saint-Germain. De håper å tjene i overkant av 950 millioner kroner for 27-åringen, noe som kan gjøre at de da har penger nok til å hente Neymar, melder Spanske AS.

Arsenal på sin side åpner opp for en permanent overgang, dersom Coutinho leverer varene i sin retur til Premier League.

I Chelsea kan både Danny Drinkwater og Tiemoue Bakayoko være på vei bort i sommervinduet, ifølge Daily Telegraph. De to var ikke med da Chelsea spilte mot Borussia Monchengladbach lørdag, som er andre gangen på én uke spillerne har blitt utelatt av Frank Lampard. Chelsea skal være åpne for bud på de to midtbanespillerne.

Brendan Rodgers ønsker Kristoffer Ajer som erstatter for Harry Maguire som er detaljer unna å bli Manchester United-spiller. Leicester-manageren ønsker å signere en langtidskontrakt med nordmannen, og jobbet med Ajer da han var i Celtic. Men Rodgers stresser ikke, og tar det som det kommer, det melder Skotske The Sun.

Manchester United skal ifølge portugisiske Yahoo ha bydd nærmere 500 millioner kroner for Ajax-spiller David Neres (22). Neres spilte 50 kamper for Ajax forrige sesong, og scoret blant annet da Amsterdam-laget slo Real Madrid ut av Champions League. Han var også en del av Brasil-laget som vant Copa América i sommer.

Fulham-manager Scott Parker innrømmer at han ikke aner om Ryan Sessegnon blir i klubben, eller om han går til Tottenham. – For fremtiden vet jeg ikke. Jeg er ikke sikker. Jeg har lest alle spekulasjonene og vi har sett alle spekulasjonene som har kommet i løpet av sommeren, sier Parker til Sky Sports. Men manageren planlegger et lag som inkluderer venstrebacken. Tottenham på sin side er svært interessert i å sikre seg Sessegnon før vinduet stenger, skriver Star.

Tottenham er også på jakt etter signaturen til Napoli-spiller Elseid Hysaj, men må da konkurrere mot Roma og Juventus for å sikre seg 25-åringen.

Sky Sport Germany melder at Bayern München er nære en avtale om Manchester Citys Leroy Sane etter å ha blitt enig med 23-åringen om kontraktbetingelsene.

Manchester United og Tottenham kan få konkurranse om å hente Bruno Fernandes. Nå ønsker nemlig også Real Madrid å hente ham fra Sporting Lisboa i løpet av sommervinduet. Det melder Express.

Tidligere Manchester United-spiller Dimitar Berbatov mener Romelu Lukaku har fått ufortjent kritikk på Old Trafford, og vil at Lukaku blir i United. Det forteller Berbatov til Sky Sports.