MANGE VITNER: Politiet fikk svært mange meldinger om dramatikken på 7-Eleven-kiosken på Youngstorget torsdag kveld. Foto: Morten Gundersen/TV 2
MANGE VITNER: Politiet fikk svært mange meldinger om dramatikken på 7-Eleven-kiosken på Youngstorget torsdag kveld. Foto: Morten Gundersen/TV 2

Krakilsk raner trengte seg inn i politibil: – Dramatisk

Politiet hadde store problemer med å få kontroll på en mann som ranet 7-Eleven på Youngstorget torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var mye folk i kiosken, og politiet fikk svært mange meldinger om hendelsen.

Først trodde politiet det dreide seg om en slåsskamp, men på et tidspunkt løp en mann ut av kiosken med kassaapparatet.

– Utenfor tar han seg inn i bilen til en politipatrulje, mot deres vilje, og barrikaderer seg der, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

Hekkelstrand forteller at situasjonen var dramatisk for patruljen og at mannen var svært utagerende. Til slutt fikk politiet likevel kontroll på mannen.

– Vi har en håndfull patruljer og mye publikum på stedet. Vedkommende er ikke samarbeidsvillig, sier Hekkelstrand klokken 21.20.

Innsatsleder Brian Skotnes forteller at gjerningspersonen truet betjeningen med kniv. På gaten brukte han pengeskuffen til å slå etter en politipatrulje. Han spyttet også på flere politifolk.

Den mistenkte mannen ble torsdag kveld undersøkt av helse sammen med politiet. Han ble blant annet bitt av en politihund da han forsøkte å ta hundepatruljens bil, skriver operajonsleder Hekkelstrand på Twitter.