dagens næringsliv:

Marcus og Martinus omsatte for 60 millioner

Det er ikke bare konserter Marcus og Martinus Gunnarsen tjener penger på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dagens Næringsliv skriver at Marcus og Martinus Gunnarsen (17) fra Trofors i Nordland omsatte for 60 millioner kroner i fjor.

Klær og sengetøy

I 2012, da de var ti år gamle, vant duoen Melodi Grand Prix Junior med låten «To dråper vann».

Siden den gang har de fått internasjonal suksess, og har blant annet dratt på europaturné med Jason Derülo.

Dagens Næringsliv skriver at guttene har tjent 22 millioner kroner via holdingselskapet M&M Artister.

– 2018-økonomien er et resultat av at Marcus og Martinus fortsetter det solide arbeidet på vei mot å bli store internasjonale popstjerner, sier artistenes PR-ansvarlige, Marte Schei til avisen.

Finansmodellen til tvillingene skal være tredelt, og de tjener penger på konsertvirksomhet, musikkrettigheter og streaming og salg av merchandise.

Merchandiset kan man kjøpe gjennom nettbutikken Mmstore. Der har de produkter som hjerteputer, lipgloss og sengetøy. Denne butikken skal ha gitt Trofors-brødrene en omsetning på over 30 millioner kroner og et resultat på 11 millioner kroner før skatt.

Avisen skriver at resten av pengene kommer fra musikken. Pengene blir ikke bare værende i banken, familien har investert i en bolig på St. Hanshaugen i Oslo til den nette sum av 4.75 millioner kroner.

Verdenskjente tvillinger

I videoen øverst i saken kan du høre pop-tvillingene bli intervjuet i forbindelse med at Manchester United-legenden Nemanja Matić overrasket dem da det var vennskapskamp i Oslo mellom det britiske storlaget og Kristiansund.

Før kampen, som ble spilt på Ullevaal Stadion på tirsdag, fikk musikkduoen møte United-spillerne.

Sangerne var begge starstruck da de så noen av verdens beste fotballspillere, men fascinasjonen gikk begge veier.

Det var nemlig serbiske Matić som gikk bort til tvillingene for å ta en prat, og ikke den andre veien.

– Vi ble veldig overrasket, han stoppet og snakket med oss. Vi ble litt sjokkert. Han er en utrolig hyggelig fyr, sa de til TV 2.

De ydmyke 17-åringene sier det ikke er første gang den tidligere Chelsea-spilleren har tatt kontakt med dem, han har også skrevet til de på Instagram . Dette fordi fansen ønsker at de tre skal møtes.

– Det er fantastisk å møte fotballspillere som han som, som spiller på lag som dette, men fortsatt har benene i bakken. Det er utrolig gøy.