BEKLAGER: Liverpools nysignering beklager etter en video som viser at unggutten gjør narr av Tottenham-stjernen.
BEKLAGER: Liverpools nysignering beklager etter en video som viser at unggutten gjør narr av Tottenham-stjernen. Foto: Fabrice Coffrini

Liverpools nysignering beklager etter nedlatende parodi av Harry Kane

Liverpools nye stjerneskudd Harvey Elliott (16) sender ut en offentlig beklagelse etter en video som viser unggutten parodiere Tottenhams Harry Kane.

Harvey Elliott ble kjent da han debuterte i Premier League som tidenes yngste spiller for Fulham mot Wolverhampton i mai. Da var vingen 16 år og 30 dager.

For tre dager siden signerte unggutten for Liverpool og har allerede rukket å få noen minutter i treningskampene mot Napoli og Lyon.

Nå kommer 16-åringen med en beklagelse etter å ha gjort narr av Tottenham-stjernen Harry Kane.

– Jeg er virkelig lei meg, skriver Liverpools nysignering i en story på Instagram.

I videoen, som har spredd seg på sosiale medier, kan man se Harvey Elliott gjøre en nedlatende parodi av den engelske landslagskapteinen mens han filmer Tottenham-stjernen etter Champions League-finalen i mai.

– Jeg vil bare beklage av hele mitt hjerte for de som er blitt støtt av en video av meg som sirkulerer på nettet. Videoen ble tatt da jeg og noen kompiser tullet i private omgivelser. Den var ikke rettet direkte mot noen individuell person, men jeg innser at handlingen min var både umoden og ufølsom, skriver Elliott på Instagram.

BEKLAGER: Harvey Elliott legger seg flat på sin egen Instagram-profil. Foto: @harveyelliott07 / Instagram
BEKLAGER: Harvey Elliott legger seg flat på sin egen Instagram-profil. Foto: @harveyelliott07 / Instagram

Videoen ble publisert på snapchat etter Champions League-finalen som Liverpool vant 2-0 over Tottenham, etter scoringer fra Mohammed Salah og Divock Origi.

– Jeg vil understreke at innholdet i denne videoen ikke representerer den jeg er som person eller hvordan jeg har blitt fostret opp. Jeg er virkelig lei meg, skriver 16-åringen.

Beklagelsen la Liverpool-spilleren ut etter at Merseyside-klubben slo Lyon 3-1 under en treningskamp i Sveits.

Nå retter Jürgen Klopp og hans mannskap øynene fremover. Søndag venter den første sjansen til å vinne et trofé denne sesongen. Da møtes Liverpool og Manchester City i Community Shield-finalen på Wembley.

Fredagen etter venter den TV 2 Sport Premium-sendte ligaåpningen i Premier League mot nyopprykkede Norwich på Anfield.