Liverpool-unggutt med perle: – Han skyter seg inn i planene til Klopp

Harry Wilson (22) viste frem sin vanvittige skuddfot mot Lyon.

Liverpool - Lyon 3-1

Se Wilsons rakett i videovinduet øverst!

Harry Wilson har spilt alle Liverpools treningskamper i sommer, men det var først i kamp nummer sju han viste det som gjorde 22-åringen brennhet i Derby forrige sesong.

Tidlig etter pause ladet Wilson skuddfoten fra 25 meter og dundret inn 3-1 mot Lyon.

– Han viser hva han kan. Han har en venstrefot helt utenom det vanlige. Harry Wilson skyter seg inn i planene til Jürgen Klopp. Wilson har lyst til å gjøre det umulig å komme utenom ham, utbrøt TV 2-kommentator Peder Mørtvedt.

– Han har en spisskompetanse som er vanskelig å gardere seg hundre prosent mot. Det gjør Wilson til en interessant spiller å ha med seg inn i sesongen, fulgte Mørtvedt opp.

På sidelinjen sto manager Jürgen Klopp glisende, tydelig fornøyd.

Ifølge Liverpool Echo skal Klopp vært interessert i å bruke sommeren til å se nærmere på Wilson, som skal ha tiltrukket seg interesse fra Premier League-klubber som Bournemouth og Newcastle etter den imponerende sesongen i Championship. Prislappen på waliseren skal være 270 millioner kroner.

Alisson Becker, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Xheran Shaqiri og Naby Keïta var tilbake på banen etter å ha returnert på Liverpool-trening mandag.

Det var imidlertid med blandet hell. Alisson Becker gjorde en fryktelig tabbe etter få minutters spill da han felte Moussa Dembélé og skapte straffespark, som Memphis Depay satte iskaldt i mål.

Midtveis i omgangen utlignet Roberto Firmino, før Lyons nye danske stopper Joachim Andersen styrte et innlegg fra Ki-Jana Hoever i eget mål til 1-2.

Liverpool åpner sesongen med Manchester City i Community Shield søndag.