Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har offentliggjort de tolv spillerne som kan vinne utmerkelsen for årets spiller i verden.

Blant dem er de norske spillerne Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg.

Hegerberg, som ble nummer tre i kåringen i fjor, vant Champions League med Lyon for fjerde år på rad forrige sesong. I tillegg var hun med på å vinne liga og cup i Frankrike.

Den norske stjernespissen mottok i desember Gullballen som første kvinne.

Caroline Graham Hansen vant både serie og cup i Tyskland med Wolfsburg forrige sesong. I sommer leverte hun et godt VM for Norge. I tillegg gikk hun til Barcelona.

– Det er veldig uvirkelig. Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt, og det er selvfølgelig stort. Etter et VM der det har vært utrolig mange gode prestasjoner, så er jeg bare ydmyk over å være nevnt i dette selskapet, sier Graham Hansen til TV 2.

De andre nominerte er Lucy Bronze (England), Julie Ertz (USA), Amandine Henry (Frankrike), Sam Kerr (Australia), Rose Lavelle (USA), Vivianne Miedema (Nederland), Alex Morgan (USA), Megan Rapinoe (USA), Wendie Renard (Frankrike) og Ellen White (England).

Vinneren ble utnevnt i Milano 23. september. Landslandssjefer og kapteiner, journalister og en avstemning på FIFAs nettsider avgjør hvem som får prisen, som i fjor ble vunnet av den brasilianske stjernespilleren Marta.