Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP) Foto: Dominic Lipinski

Prins Harry ønsker maks to barn – og det er det en overraskende årsak til

Prins Harry og Meghan Markle ønsker å tenke på jordklodens beste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når folk planlegger antall barn de vil ha, tenker de ofte på både praktiske og økonomiske faktorer.

For den engelske prinsen er det et ønske om en bærekraftig jordklode som styrer en mulig familieforøkelse.

Bekymret

CNN skriver at Prins Harry har en voksende bekymring for jordas fremtid.

I en spesialutgave av britiske Vogue, sa hertugen av Sussex at han og kona Meghan Markle (37) maksimalt ville ha to barn.

Han frykter nemlig at vi bruker opp de ressursene jorden har å by på.

– Det vi trenger å minne alle på, er at dette er ting som skjer nå. Vi lever allerede i det. Vi er frosken i vannet og det har allerede begynt å koke. Det er skremmende.

Endret holdning

Prins Harry erkjenner at han har endret holdning til planeten etter han fikk sønnen Archie i mai.

– Jeg ser på det annerledes nå. Det er det ikke tvil om, sa han, samtidig som den kongelige 34-åringen poengterte at han alltid har vært opptatt av en bærekraftig jordklode.

Prinsen mener for øvrig at vi mennesker er smarte nok til å klare å gjøre verden til et litt bedre sted, og dermed overlate kloden i litt bedre stand til de neste generasjonene.