TOPSHOT - Manchester United's Belgian forward Romelu Lukaku celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on March 6, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Juventus' Paulo Dybala reacts during the Serie A soccer match between Empoli and Juventus at the Carlo Castellani stadium in Empoli, Italy, Saturday, Oct. 27,  2018. (Gianni Nucci/ANSA via AP)

Fotballryktene: – Bytter Lukaku mot Dybala

Og nå vil Manchester United også hente Barcelona-stjerne. Les dagens fotballrykter!

Flere anerkjente journalister melder at Manchester United og Juventus er i ferd med å lande en byttehandel mellom Romelu Lukaku og Paulo Dybala.

Kristof Terreur er en av den som skriver at klubbene er kommet til en akseptabel løsning. Det som gjenstår er at Dybala blir enig med Manchester-klubben. Lukaku ville egentlig til Inter, men nå kan det se ut som han ender hos ligarival Juventus. BBC melder også at en byttehandel er mulig mellom klubbene. Sky i Italia melder at klubbene er enige om byttehandelen, men trenger enighet mellom Dybala og United.

Inter hadde ikke nok penger til å kjøpe belgieren, men de kan være i ferd med å skaffe seg de nødvendige midlene. Ifølge Corriere dello Sport er Napoli interessert i å hente Inter-spiss Mauro Icardi for 750 millioner kroner.

Le10Sport melder at Manchester United også er interessert i Barcelonas Samuel Umtiti, etter at Manchester United vegrer seg for å betale Leicester den enorme summen de krever for Harry Maguire.

Daily Mail skriver at Arsenal er i ferd med å sikre seg en overgang for Kieran Tierney fra Celtic.

Det er full forvirring i Bayern München på overgangsfronten. Tidligere i uken uttalte treneren Niko Kovac at han var sikker på å hente Leroy Sané fra Manchester City. Nå sier Bayern-sjef Karl-Heiz Rimmenigge til tyske Bild at han ikke forstår hvorfor Bayern München-treneren sa dette.

Liverpool bekrefter at Ben Woodburn går på lån ut sesongen til League One-klubben Oxford United.

Arsenal-kaptein Laurent Koscielny ønsker seg tilbake til Frankrike og til Rennes. BBC skriver at klubbenes representanter nå er i møter for å bli enige om en overgang. Franskmannen nektet tidligere i sommer å delta på Arsenals sesongoppkjøring.

Bilder av Nicolas Pepe i Arsenal-drakt florer nå på nettet. Evening Standard og flere medier melder at ivorianeren blir presentert som Arsenal-spiller onsdag.

Zinedine Zidane sier at han ikke vet om James Rodriguez spiller i Real Madrid den kommende sesongen, det skriver Marca. VM-helten fra 2014 har vært koblet til Napoli denne sommeren.

Birmingham Mail skriver at West Brom ikke har fått noen bud fra Aston Villa på Matt Phillips.