Slik forklarer Manchester United-spillerne den gode sommerformen

Nemanja Matic og Diogo Dalot forklarer hvordan Manchester United har jobbet i sommer.

Tirsdagens kamp mot Kristiansund var langt fra det beste Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-mannskap har vist i sesongoppkjøringen.

Men spillerne er likevel fulle av selvtillit etter nok en seier. Det står i sterk kontrast til hvordan stemningen var da laget avsluttet forrige Premier League-sesong med fem strake kamper uten seier.

– Vi har jobbet veldig hardt i sommer. Fysisk er vi klare, vi har også jobbet mye taktisk. Vi forventer at vi kan løpe mer og vi kan ha mer rom. Når de viktige kampene starter, blir det annerledes, sier Nemanja Matic til TV 2.

Nå har United-mannskapet vunnet samtlige kamper i sommer, og serberen mener at stemningen i spillergruppen bærer preg av det.

– Atmosfæren er bra. Vi har vært sammen på tur i 25 dager, men vi er alle venner i garderoben. Vi er glade. Vi er klare for å konkurrere mot alle lag i ligaen. I Premier League er alt mulig, sier midtbanespilleren.

– Det er vanskelig å si før sesongen. Men vi skal gjøre vårt beste for å vinne troféer. Vi vil prøve å konkurrere på alle fronter.

– Det er den største forskjellen
Diogo Dalot er klar på at Manchester United á la 30. juli er noe helt annet enn det laget som avsluttet forrige Premier League-sesong i mai.

– Hva er det som er den største forskjellen?

– Det er mentaliteten. Vi er opplagte og vi forbereder en ny sesong. Vi har latt fortid være fortid, og nå jobber vi med det som skal skje. Vi er klar for det som kommer i fremtiden, sier portugiseren.

Den unge backen jublet skikkelig da Manchester United fikk tildelt straffesparket som sikret seieren mot Kristiansund.

– Det var en sjanse til å vinne kampen. Jeg jubler for alle øyeblikk der vi scorer eller er nærme å score.

Og Dalot er klar på at klubben trenger å vinne ting i nær fremtid.

– Vi bør vise alle at vi er Manchester United. Vi må jobbe hver dag for å vinne troféer. Det er det denne klubben handler om. Det er det vi vil vise, sier 20-åringen.

På lørdag venter den siste treningskampen før sesongstart for Manchester United. Da er det AC Milan som er motstander i det TV 2 Sport Premium-sendte oppgjøret.

– Vi jobber med det
I tirsdagens oppgjør mot Kristiansund skapte United mange farligheter, men avslutningene var ikke gode nok. Og Solskjær er klar på at det er ting som må jobbes med inn mot sesongstarten.

– Vi må bli mer kliniske. Jeg har sagt i en del intervjuer at vi skaper nok sjanser, men vi må bli flinkere i boksen. Vi jobber med det. I dag var det både stenger og mange gode keeperprestasjoner. Alle de tre keeperne gjorde gode redninger, sa Ole Gunnar Solskjær til TV 2.