Her snakket Jürgen Klopp med Andy Robertson og Virgil Van Dijk under Champions League-finalen mot Tottenham.
Her snakket Jürgen Klopp med Andy Robertson og Virgil Van Dijk under Champions League-finalen mot Tottenham. Foto: Manu Fernandez

Van Dijk og Klopp i opphetet diskusjon: – Noen ganger må du bare si sannheten

Det ble høy temperatur mellom Liverpool-manageren og Van Dijk under treningskampen mot Napoli søndag.

De regjerende Champions League-mesterne tapte 0-3 i en treningskamp mot Napoli søndag. Etter det første målet, satt av Lorenzo Insigne, fikk forsvarssjefen høre det fra sidelinjen.

Liverpool viste ikke imponerende forsvarsspill, men det var ikke direkte Van Dijks skyld at Insigne fikk muligheten til å plassere ballen ved lengste stolpe.

Klopp uttrykte likevel tydelig frustrasjon fra sidelinjen, i retning midtstopperen. TV-bildene viste at nederlenderen tente på alle plugger, og de så ut til å ha en opphetet diskusjon.

Hva som ble sagt vil 28-åringen derimot ikke si noe om.

– Det er mellom han og meg. Det er ikke nødvendig å avsløre hva som ble sagt. Jeg mener at alle må kommunisere med hverandre, sa Van Dijk ifølge Daily Mail.

– Noen ganger må du bare si sannheten, fortsatte han.

Dårlig sesongoppkjøring

Sesongoppkjøringen har vært langt annet enn perfekt for Liverpool. Før tapet mot Napoli stod de med tap også for Borussia Dortmund og Sevilla, i tillegg til uavgjort mot Sporting Lisboa.

Etter søndagens oppgjør meldte suksessmanageren om at han ikke var fornøyd med det han så.

– Det var to veldig forskjellige sider av kampen, én var veldig positiv: Atmosfæren. Den var fantastisk. Den mindre positive siden var kampen. Starten og slutten var bra, men det var det, sa Klopp etter kampen, ifølge Goal.

Klopp mente at Liverpool slapp inn to enkle mål, og maner elevene sine til å forsvare seg bedre og ikke miste ballen så enkelt.

– Vi har en uke til på oss til å få skarpheten tilbake, men vi er nødt til å ta bedre valg. Det var ikke bra, så klart. Vi har tapt noen kamper. Vi skal prøve å lære av dem, og jeg er ganske sikker på at vi vil spille bedre når det er nødvendig, sa han.

Liverpools neste treningskamp spilles onsdag mot Lyon kl.19.00. Du kan se kampen på TV 2 Sport Premium og Sumo.