DRONNINGER: Beyonce Knowles og Taylor Swift er dronninger i hver sin musikksjanger, det synes på antall følgere på Instagram.
DRONNINGER: Beyonce Knowles og Taylor Swift er dronninger i hver sin musikksjanger, det synes på antall følgere på Instagram. Foto: NTB Scanpix.

Dette er kjendisene med flest følgere på Instagram i 2019

Sosiale medier har nesten blitt fasiten på hvor populær du er, de mest kjente stjernene har følgere i millionklassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvilke kjendiser som har mest følgere på Instagram kan si mye om deres suksess og hvor store stjerner de er.

Men det er også mye penger å tjene på den populære bildetjenesten. Gjennom betalt partnerskap med store merkenavn kan de håve inn millioner på et enkelt innlegg.

På lista over de mest fulgte Instagram-kjendisene i verden i 2019 finner vi noen nykommere, blant annet fotballspilleren Lionel Messi, skriver det amerikanske magasinet Marie Claire.

10. Taylor Swift

Nederst på lista finner vi overraskende nok popartisten Taylor Swift. Den kattegale artisten har 119, 6 millioner følgere.

9. Neymar

Paris Saint-Germain spilleren Neymar fra Brasil slår Swift i år med sine 122, 9 millioner følgere.

8. Lionel Messi

Den argentinske fotballspilleren har spilt for Barcelona i en årrekke. Nå har han blitt en del av Instagram-eliten med 125, 8 millioner følgere.

7. Beyonce Knowles

Dama med scenenavnet «Sasha Fierce» er kjent som dronningen av musikkindustrien, hun overrasker sine 129, 5 millioner følgere med stadig nye antrekk og søte familiebilder med ektemannen Jay-Z.

6. Kylie Jenner

Kosmetikk-mogulen er den yngste i Kardashian-familien. Hun kan tjene opptil 10, 9 millioner på ett Instagram-innlegg, som følges av 140, 7 millioner.

5. Kim Kardashian West

Konen til rapperen Kanye West er kjent for å «være kjent». Med sine 144, 1 millioner følgere på Instagram deler hun gledelig bilder av barna og «selfies».

4. Dwayne «The Rock» Johnson

«The Rock» gikk fra wrestling-tribunen til filmlerretet. Med hans forbløffende fysikk er han blitt en del av «Fast and the Furious»-franchiset. Hans Instagram-konto, som følges av 150, 2 millioner, kan oppsummerer med ett ord: Gymbilder.

3. Selena Gomez

Den amerikanske popartisten var på førsteplass i 2018, nå må den tidligere Disney-stjerna nøye seg med en tredjeplass. Hun følger i Jenners fotspor, og deler "skjult" reklame for merkene Puma og Coach med sine 153, 7 millioner følgere.

2. Ariana Grande

Den lille superstjerna med den store stemmen har gått fra en plass opp fra i fjor. Hun deler mange artistiske bilder med sine 159, 9 millioner følgere.

1. Cristiano Ronaldo

Det er den portugisiske fotballspilleren som stikker av med seieren med over 175 millioner følgere. Han skyver Ariana Grande ned fra tronen og tar over stafettpinnen med overkroppsbilder både utenfor og på fotballbanen.

Du kan også lese om hvilke kjendiser som troner øverst på inntektslisten i 2019.