Argentinske Hugo Santillan døde etter skader han pådro seg under en boksekamp. Det melder BBC.

23-åringen kollapset i ringen like etter en tittelkamp mot Eduardo Javier Abreu. Han ble fraktet til sykehus og ble hasteoperert, men livet sto ikke til å redde og Santillan ble erklært død torsdag.

– Vi har dessverre fått melding om at Hugo døde etter skader han ble påført under kampen lørdag. Vi sender vår støtte og tanker til Hugos familie i sorgen. Hvil i fred, Hugo Santillan, skriver verdens bokseforbund i en melding på Twitter torsdag.

Santillan er andre bokser på én uke som har mistet livet etter skader påført under boksekamp. Tirsdag ble det bekreftet at Maxim Dadashev (28) døde som følge av hjerneblødning etter kampen mot Subriel Matias.

– En trist, trist uke for boksing. Vi er knust etter meldingen om at 23 år gamle Hugo Santillan har gått bort etter en kamp i helgen i hjemlandet Argentina. Hvil i fred, skriver boksearrangør Kalle og Sauerland på Twitter torsdag.

Dadashev, som gikk bort tirsdag, etterlot seg konen Elizaveta Apushkina og en liten sønn. Onsdag publiserte Apushkina et hjerteskjærende innlegg på sosiale medier i forbindelse med ektemannens død, skriver The Mirror.

– Min elskede, du er alltid i hjertet mitt. Sjelen min rives fra hverandre i smerte uten deg. Dette er den tøffeste tiden i vår familie. Jeg kan ikke tro det. Tusen takk for elleve år med kjærlighet, elleve år med glede og en vidunderlig sønn. Det er alt jeg har igjen og det vil gi meg styrken til å leve videre, skriver Apushkina.