FORLOVET: Torgeir Johansen og Emilie Nereng på den røde løperen til Elle-festen på Høymagasinet på Akershus festning i Oslo tirsdag.
FORLOVET: Torgeir Johansen og Emilie Nereng på den røde løperen til Elle-festen på Høymagasinet på Akershus festning i Oslo tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Emilie «Voe» Nereng er forlovet

23 år gamle Emilie Nereng, tidligere kjent under bloggernavnet «Voe», er forlovet med Torgeir Johansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det annonserer hun selv i et innlegg på sin egen helse- og ernæringskonto på Instagram.

– Meg som helt casually prøver å få den vakre ringen min inn i bildet for å fortelle at jeg er forlovet, skriver hun ved et bilde av en bolle med grønn smoothie.

Forlovet

I teksten skriver 23-åringen fra Hønefoss at hun er lykkelig over å skulle gifte seg med «verdens beste mann».

– Verdens beste mann har fridd til meg, og jeg sa selvfølgelig ja, skriver Nereng videre.

Nereng har nærmere 25.000 følgere på Instagram-kontoen sin, og innlegget som ble publisert omtrent klokken 18.30 har i skrivende stund 2645 likerklikk.

– Av meg vil han alltid få masse grønnsaker i smoothien sin, sånn at vi kan leve sammen så lenge som mulig, skriver hun spøkefullt.

– Hvis det ikke er kjærlighet, så vet ikke jeg. Herregud, så lykkelig jeg er!

La ned bloggen

Det er to år siden 23-åringen la ned bloggen sin. Den startet Nereng for over åtte år siden, da hun kun var 13 år gammel. Bloggen var i en lang periode Norges mest leste blogg, og i årene 2009 og 2010 hadde hun nærmere 70.000 unike lesere hver dag.

Siden den gang har Nereng holdt seg unna rampelyset, mens hun har studert helse og ernæring.

I april kom nyheten om at den tidligere bloggeren har fått jobb som spaltist i motemagasinet Elle.

«Nå har jeg straks en bachelorgrad i ernæring og det er derfor helt enormt stas å få dele inspirasjon om mat, kropp og helse i ELLE! Jeg har lært masse om kroppen vår, hvor fantastisk den er, og hva som skal til for å ta vare på den på best mulig måte.», skrev hun i et innlegg publisert i Elle i mai.