BRUDD: Forholdet mellom to av stjernene i Netflix-serien «Riverdale» har tatt slutt. Her er hovedrollene i serien avbildet under «Comic-Con»-messen 21. juli i 2019.
BRUDD: Forholdet mellom to av stjernene i Netflix-serien «Riverdale» har tatt slutt. Her er hovedrollene i serien avbildet under «Comic-Con»-messen 21. juli i 2019. Foto: Frazer Harrison / NTB Scanpix

Brudd for «Riverdale»-stjernene

Netflix-serien «Riverdale» har lenket mange foran skjermen. Nå er forholdet mellom to av seriens største stjerner over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Riverdale»-stjernene Lili Reinhart (22) og Cole Sprouse (26) slår opp etter to år som kjærester, ifølge US weekly.

Det ble oppdaget under den årlige «Comic-Con»-konferansen i San Diego i helgen, hvor de skal ha holdt distanse til hverandre.

De første ryktene rundt deres romanse ble spredd i 2017. Paret ble oppdaget da de kysset under den nevnte tegneseriekonferansen.

De bekreftet forholdet i 2018 under en ferietur til Paris. De debuterte som kjærester da de dukket opp den røde løperen på luksusgallaen til Met-museet i New York City.

SLUTT: Lili Reinhart (22) og Cole Sprouse (26) har avsluttet forholdet etter to år.
SLUTT: Lili Reinhart (22) og Cole Sprouse (26) har avsluttet forholdet etter to år. Foto: Kevin Winter / AFP

Gode venner

I den populære Netflix-serien spiller Reinhart rollen som Betty Jones, som er kjæresten til karakteren Jughead, spilt av Sprouse. På tross av bruddet i virkeligheten, ser det ut til at de har skilt lag som venner.

På bildetjenesten Instagram har Reinhart lagt ut et bilde fra konferansen i helgen.

«Vær så snill og ikke sett meg mellom disse to her noen gang igjen!», skriver hun.

Romantisk kar

I løpet av tiden som kjærester har Sprouse i et intervju åpnet opp om alle de romantiske påfunnene han har gjort for Reinhart.

– Jeg liker å dra på en såkalt «road trip date». Jeg tok med kjæresten min på en date. Vi kjørte dypt inn i Canada, hvor jeg overrasket henne med en tur i luftballong, som faktisk var ganske morsomt, sa han til det amerikanske magasinet Glamour tidligere i år.

– Det er de store opplevelsene som lager de beste minnene, og de flotteste romansene, sa stjernen til magasinet.