FERSK SUPERHELT: Den amerikanske skuespilleren Angelica Jolie skal spille karakteren Thena i storsatsingen «The Eternals»
FERSK SUPERHELT: Den amerikanske skuespilleren Angelica Jolie skal spille karakteren Thena i storsatsingen «The Eternals» Foto: Alberto E. Rodriguez / NTB Scanpix

Angelina Jolie blir superhelt

Den verdenskjente skuespilleren Angelina Jolie (44) blir en del av «Marvel Cinematic»-universet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske skuespilleren Angelina Jolie (44) blir superhelt i den kommende Marvel-filmen «The Eternals», det ble kjent under den årlige «Comi Con»-konferansen i San Diego, i USA, ifølge Enternainment Weekly.

Den tidligere «Lara Croft»-skuespilleren vil blant annet spille mot andre celebre navn som Salma Hayek og Ricard Madden, sistenevnte spilte i HBO-serien «Game of Thrones».

Hardt å bli superhelt

Hvis vi skal tro den amerikanske skuespilleren kommer hun til å jobbe hardere enn noengang.

– Det å være en del av «Marvel Cinematic Universe», være en «Eternal» og å være en del av denne familien, så vet hva vi er nødt til å gjøre, hvilken oppgave som venter og hva vi alle fortjener. Vi kommer til å arbeide veldig, veldig hardt, sa Jolie til publikum i salen under helgens konferanse, melder Hollywood Reporter.

ROLLELISTEN: Den nye superheltfilmen blir stjernespekket.
ROLLELISTEN: Den nye superheltfilmen blir stjernespekket. Foto: Alberto E. Rodriguez/ NTB Scanpix

Tegneserien «Eternals»

«Eternals» er en rekke superhelter som er en del av en fiktiv menneskehet, først utgitt som en tegneserie av «Marvel Comics» i 1976.

Jolie skal forøvrig spille karakteren Thena - en «etarnal», som besitter superstyrke, superhurtighet og en umenneskelig utholdenhet.

Filmen vil bli regissert av Chloe Zhaho, en kinesisk filmregissør, manusforfatter og produsent. Hennes debutfilm var det prisbelønte dramaet «Songs My Brothers».

– Det krever en sterk kvinne å lage en film som denne, sa skuespilleren Salma Hayek fra scenen, ifølge de amerikanske nettstedene.

Filmen er ventet å komme ut i USA i løpet av 2020.