Liverpool-stortalent scoret sitt fjerde på tre kamper:
– En scoringsmaskin

Rhian Brewster (19) med en utsøkt straffe, men dansk dynamitt sørget for Liverpool-tap mot Dortmund.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool tapte 2-3 mot Dortmund da lagene møttes til treningskamp på Notre Dame Stadium i Indiana natt til lørdag norsk tid.

Klopp stilte med en ung startellever og gjorde dessuten ti bytter ved halvtid. Tyskeren var ikke helt fornøyd etter kampslutt.

– Det ble en vanskelig kamp for begge lag. Jeg så mye bra og mange gode enkeltprestasjoner, men det er var tydeligvis ikke nok. Vi var ikke i nærheten av der vil vil være, sa Klopp.

Det ble en tung start for Jürgen Klopps menn, for Paco Alcacer brukte under tre minutter på å sette inn 1-0 for Dortmund.

– Det er litt komikveld i forsvaret til Dortmund der, sier TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.

Men Liverpool slo tilbake etter 35 minutter. Fabinho spilte en nydelig stikker mot Harry Wilson. Et lekkert overhopp fra Ryan Kent senere, var Wilson alene med keeper. Mannen som var på lån til Derby forrige var iskald alene med keeper.

– Overhoppet fra Kent er lekkert, og avslutning er lærebok. Det er rett og slett en nytelse, sier Osnes.

1-1 stod seg til pause, men åtte minutter ut i den andre omgangen kunne de kule juble nok en gang. Danske Thomas Delaney hadde en enkel jobb med å sette inn 2-1 etter et innlegg fra Thorgan Hazard.

Og det ble mer dansk jubel da 20 år gamle Jacob Bruun Larsen satte kveldens tredje for Dortmund fem minutter senere.

Etter 74 minutter fikk Liverpool straffe da Ben Woodburn ble lagt i bakken, og 19 år gamle Rhian Brewster fikk sjansen fra straffemerket.

Stortalent var iskald, og sørget for redusering til 2-3 med et nydelig satt straffespark.

– Det er en god straffe. Han er en scoringsmaskin i oppkjøringen, Brewster. Han scoret to mot Tranmere, ett mot Bradford og et nytt her mot Dortmund. Fjerde scoring på tre kamper for unggutten, og det er en meget god straffe opp i krysset. Den tar man ikke, per definisjon, konkluderer Osnes.

Liverpool møter spanske Sevilla på Fenway Park i Boston søndag. Også den ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Tapet til tross, det ble likevel litt smil på pressekonferansen etter kampslutt. Størst latter ble det da fikk Klopp svarte på et noe uvanlig spørsmål fra en tilhører.

– Kan jeg få en klem? var det en i salen som spurte tyskeren om.

– Det er det beste oppfølgerspørsmålet jeg noen gang har fått, svarte Klopp.

(©NTB/ TV 2)