ETTERTRAKTET: Nicolas Pépés tjenester er ønsket av flere toppklubber i Europa.
ETTERTRAKTET: Nicolas Pépés tjenester er ønsket av flere toppklubber i Europa. Foto: Laurent Cipriani

Fotballryktene: – Lille har mottatt et solid bud fra Liverpool

Manchester United skal ha kastet seg inn i kampen om Nicolò Zaniolo (20). Og Lille skal ha mottatt bud fra Liverpool på Nicolas Pépé (24). Dette er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jürgen Klopp uttaler torsdag til Liverpools offisielle nettside at det ikke vil bli det største overgangsvinduet for Liverpool.

– Vi er ganske avslappet. Vi har investert mye i laget de siste to årene, og vi kan ikke bruke like mye hvert år, sier tyskeren.

Men det kan godt hende at Liverpool-manageren har en liten overraskelse på lager. Nettstedet Get French Football News formidler nemlig at L'Equipe har informasjon om at Lille har mottatt solide bud for Nicolas Pépé (24) fra Liverpool, Arsenal og Inter.

Nå avventer klubben spillerens avgjørelse.

Ivorianeren imponerte stort forrige sesong og noterte seg for hele 22 ligascoringer og elleve målgivende pasninger fra sin vingposisjon.

Det har ført til stor interesse fra en rekke toppklubber, og lynvingen blir ingen billig mann. Tidligere er det blitt rapportert om bud i 700-millionersklassen. Pépé har vært opptatt med Afrikamesterskapet denne sommeren og skal ennå ikke ha bestemt seg for neste stoppested.

Den 20 år gamle italieneren kom til Roma fra Inter som en del av overgangen som bragte Radja Nainggolan motsatt vei.

Da var det få som tenkte at det var hovedstadsklubben som kom best ut av avtalen, men Zaniolo har gjort kometkarriere i Roma-drakten.

Ungguttens storspill i Serie A og Champions League forrige sesong gjorde at han ble belønnet med landslagsspill og sammenlignet med legenden Francesco Totti.

I sommer har han vært sterkt koblet til Tottenham, men nå melder Mirror at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har meldt sin interesse.

Midtbanespilleren skal være tilgjengelig for rundt 265 millioner kroner ifølge avisen som siterer det italienske nettstedet CalcioMercato. Juventus skal også være en av Zaniolos beilere.

Ifølge Marca planlegger Real Madrid å selge både Gareth Bale og James Rodríguez for å finansiere en overgang for Manchester Uniteds Paul Pogba.

Og Pogbas agent, Mino Raiola, nekter stadig å avkrefte muligheten for at klienten kan vende tilbake til Juventus, skriver AS.

Ifølge Mundo Deportivo skal Neymar vurdere Manchester United som en mulighet skulle han ikke klare å få i stand en overgang til en Champions League-klubb.

The Times skriver at Romelu Lukaku er fast bestemt på å forlate de røde djevlene til fordel for Inter. Belgieren har ennå ikke vært på banen for Ole Gunnar Solskjær i sesongoppkjøringen.

Unai Emery bedyrer at Arsenal jobber med å hente inn «tre eller fire» spillere før den nye sesongen begynner, melder Independent.

Den nyansatte Newcastle-manageren Steve Bruce skal få nærmere én milliard i overgangsbudsjett i sommer, ifølge Sky Sports. Det til tross for at 58-åringen visstnok kun var Newcastles ellevte valg som ny manager, ifølge Daily Mail.

Og førstemann inn kan virke å bli Hoffenheim-angriper Joelinton (22). Den tyske klubben bekrefter at de er i samtaler med Newcastle om en overgang for brasilianeren. Ifølge The Chronicle skal geordiene være villige til å hente 22-åringen for rundt 400 millioner kroner, noe som er ny overgangsrekord for klubben.