TIL PREMIER LEAGUE?: Dani Ceballos er ønsket av flere engelske toppklubbe.r
TIL PREMIER LEAGUE?: Dani Ceballos er ønsket av flere engelske toppklubbe.r Foto: Bernat Armangue

Fotballryktene: – Han vraker Tottenham og går til Arsenal

Real Madrids Dani Ceballos (22) skal ha bestemt seg for hvor han vil spille neste sesong. Dette er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham har lenge vært koblet til Real Madrids Dani Ceballos (22), men nå kan det virke som om erkerival Arsenal har vunnet drakampen om den spanske U21-spilleren.

Ifølge Mundo Deportivo er midtbanespilleren nær ved å signere for Arsenal på et sesonglangt lån – uten kjøpsklausul.

Og Ceballos er ikke den eneste spilleren Tottenham og Arsenal kjemper om. Stortalentet William Saliba (18) har i hele sommer blitt ryktet bort fra Saint-Etienne.

Arsenal har vært i førersetet for den franske midtstopperen, men denne måneden kom nyheten om at Nord-London-rivalen hadde høynet Arsenals bud. Nå melder The Sun at 18-åringen selv ønsker seg til den røde delen av Nord-London, mens Saint-Etienne-ledelsen foretrekker at han går til Tottenham.

Mauricio Pochettino er en travel mann i dette vinduet – for første gang på lenge. Nå kan det virke som om begge hans foretrukne backer forrige sesong er på vei bort.

Høyreback Kieran Trippier (28) skal bare være en legesjekk unna en overgang til Atlético Madrid for om lag 210 millioner kroner, ifølge BBC og flere britiske medier.

Samtidig vil ikke Danny Rose (29) reise med resten av Tottenham-laget til deres sesongoppkjøring i Singapore, skriver Telegraph. Venstrebacken skal i stedet forsøke å finne seg en ny klubb.

Atlético Madrid skal også være interessert i Christian Eriksen (27), ifølge Evening Standard.

Sky Sports skriver at Atléticos argentinske angriper Ángel Correa er tilbudt Tottenham som en del av Trippiers overgang til spanjolene.

Ifølge Fox Sports skal Arsenal ha sendt en klubblege til Brasil for å undersøke Everton (23). Unai Emery skal ha pekt seg ut en overgang for Gremio-angriperen ettersom Wilfried Zaha virker å bli for dyr.

Manchester United kobles stadig til Sporting CP-kaptein Bruno Fernandes (24). Independent skrev tidligere denne uken at en avtale kunne komme i stand innen de neste tre ukene, og i dag skriver Mirror at Ole Gunnar Solskjærs klubb har lagt inn et «big-money offer».