KNIVSTIKKING: Politiet har foreløpig ikke gjort noen pågripelser i saken.
KNIVSTIKKING: Politiet har foreløpig ikke gjort noen pågripelser i saken. Foto: Andreas Molland

Holmlia:

Gutt knivstukket ved fotballbane

En 15 år gammel gutt har mandag kveld blitt knivstukket ved Lusetjern kunstgress på Holmlia i Oslo. Politiet har pågrepet en person for knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder Oslo politidistrikt på Twitter. Meldingen om knivstikkingen kom klokken 19.18.

– Vi fikk melding fra en person som befinner seg på en fotballbane. Der har en 15 år gammel gutt blitt knivstukket i overarmen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til TV 2.

Knivstikkingen har skjedd ved Lusetjern kunstgress. Det er ingenting som tyder på at dette har skjedd i forbindelse med et arrangement.

Like over klokken 21 opplyser politiet at gutten har fått behandling på akuttmottaket ved Ullevål sykehus, og at han ikke er alvorlig skadet.

Politiet er på stedet med flere patruljer, og kriminalvakten er også på vei. Det jobbes nå med å ta vitneavhør. Foreløpige vitnebeskrivelser tyder på at knivstikkingen har skjedd i forbindelse med en slåsskamp.

– Vitnene har på avstand observert en slåsskamp, der en av de involverte har stukket fra stedet. Igjen lå det en blodig person, sier Pedersen.

Politiet har hatt flere patruljer og hundepatrulje ute i søket etter gjerningsmannen, men hadde et dårlig signalement på vedkommende.

Like før klokken 21.30 opplyser imidlertid politiet på Twitter at de har kontroll på gjerningsmannen.