KAPTEIN: Dani Alves ledet Brasil til triumf i Copa América tidligere denne måneden.
KAPTEIN: Dani Alves ledet Brasil til triumf i Copa América tidligere denne måneden. Foto: Andre Penner

Fotballryktene: – Jaktes på av tre engelske toppklubber

Flere Premier League-lag kan tenke seg å hente klubbløse Dani Alves (36.)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dani Alves er kanskje blitt 36 år, men den brasilianske backen er likevel brennhett på overgangsmarkedet.

Nylig ledet han Brasil til seier i Copa América på hjemmebane, og nå kan han fort havne i Premier League. Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo skal 36-åringen være ønsket av London-rivalene Tottenham og Arsenal, i tillegg til Manchester City.

Veteranen forlot nylig Paris Saint-Germain, og er dermed klubbløs.

Ifølge Daily Mirror er Manchester City sikre på at Leroy Sané uansett vil takke nei til et kontraksforslag fra Bayern München skulle tyskerne komme med et bud på lynvingen.

Som meldt søndag virker Manchester United å nærme seg en rekordovergang for Leicesters Harry Maguire. 850 millioner kroner skal være prisen, og ifølge The Sun vil Leicester investere nærmere 500 av dem i en avtale for Brightons midtstopper Lewis Dunk (27).

Liverpool og Jürgen Klopp var svært proaktive i fjorårets sommermarked, men enn så lenge har det vært lite aktivitet hos de røde. Den tyske manageren har tidligere vært klar på at inntredenen i laget til langtidsskadde spillere som Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster er å regne som nye signeringer.

Det gir nok ikke Liverpool-fansen vann i munnen, men ifølge ESPN åpner Klopp nå for muligens å hente inn en potensiell back-up til venstreback Andrew Robertson i dette vinduet.

Mot Bradford søndag var det 19-åringene Yasser Larouci og Adam Lewis som fikk forsøke seg.

Everton – spilleren ikke laget – var en av dem som imponerte mest i sommerens Copa América. Angriperen scoret også i finalen og ble dermed mesterskapets topppscorer med tre mål. Det skal ha fått Arsenal interessert i 23-åringen, og nå har Gremio-spilleren selv gått ut og røpet at han har fått et tilbud fra en klubb. Daily Mirror skriver imidlertid at Everton ikke vil ut med navnet på den interesserte klubben.

Arsenal skal imidlertid å ha fått avslått et bud på rundt 280 millioner kroner for Celtics venstreback Kieran Tierney, ifølge Sky Sports.

Tottenham er blitt koblet til Real Madrids Dani Ceballos nærmest hele sommer, men så langt har lite skjedd. Det har nærmest vært opplest og vedtatt at midtbanespilleren ville forlate hovedstadsklubben i dette overgangsvinduet, om enn bare for en låneperiode. Men nå skriver Marca at 22-åringen kan bli værende i Madrid allikevel, all den tid de helhvite ikke har funnet en erstatter.