Andrine Hegerberg skal være nær en overgang til Roma.
Andrine Hegerberg skal være nær en overgang til Roma. Foto: Berit Roald

Fotballryktene: – Andrine Hegerberg til Roma

Og Manchester United skal være i ferd med å sette en verdensrekord på overgangsmarkedet. Les søndagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har tidligere meldt at Andrine Hegerberg (26) var nær en overgang til Real Sociedad, men nå melder den velinformerte Roma-journalisten Filippo Biafora på Twitter at AS Roma skal være klubben som har størst sjanse til å hente midtbanespilleren, som er klubbløs etter at kontrakten med PSG utløp. Roma satser på kvinnelaget og er linket til en rekke spillere.

Manchester United skal ha kommet til enighet med Leicester om en overgangssum for Harry Maguire.

Det hevder The Sun.

Skal en tro avisen, betaler de røde djevlene i overkant av 850 millioner kroner for stopperkjempen – 650 millioner kroner med en gang, og de resterende 200 i såkalte «add-ons».

I så fall blir Maguire verdens dyreste forsvarsspiller.

The Sun hevder at den medisinske sjekken vil finne sted allerede på mandag.

Lørdag kveld meldte Daily Mail at Maguire har bedt Leicester om å få lov til å forlate klubben.

Coutinho har ikke fått ting til å stemme etter monsterovergangen til Barcelona for halvannet år siden.

Nå kan det være duket for en retur til Merseyside.

Skal en tro Daily Express, vil Coutinho avslå Manchester United. Barcelona-stjernen holder derimot døren åpen for en retur til Liverpool, som sies å følge utviklingen med interesse.

Det gjør imidlertid også PSG, som er den mest aktuelle destinasjonen for 27-åringen, hevder Express.

Samtidig går stjernens agent, Kia Joorabachian, ut i media og uttrykker frustrasjon overfor Barcelona. Ifølge ham får Coutinho blandede signaler fra den spanske storklubben.

Der presidenten sier at Coutinho ikke er til salgs, skal en annen person i Barcelona aktivt ha forsøkt å selge brasilianeren den siste tiden. Det sier Joorabachian til Sky Sports.

Bayern München gir ikke opp håpet om å sikre seg Chelseas stortalent Callum Hudson-Odoi. Daily Mail hevder at den tyske giganten kommer til å by 500 millioner kroner for den driblesterke 18-åringen, om lag 100 millioner kroner mer enn de bydde i januar.

Den 21 år gamle CSKA Moskva-spissen Fedor Chalov er en ettertraktet mann. Han følges av Liverpool, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Tottenham og Manchester United. Det hevder Mirror.

Etter sesongen åpnet Christian Eriksen for et klubbskifte. Nå går det mot at dansken blir i Tottenham som følge av mangel på klubber som vil hente ham, skriver The Guardian.

Neymar har satt ytterligere fart på ryktene om at han kan være nær en Barcelona-retur. I et intervju sier han at hans beste fotballminne er da han var med å slå PSG 6-1 i Champions League, ifølge Daily Mail.

Det spanske overgangsvinduet stenger senere enn det britiske. Dermed risikerer Manchester United å miste Paul Pogba til Real Madrid uten å kunne hente en erstatter. Det kommer imidlertid de røde djevlene til å nekte, melder Mirror.

Nabil Fekir kan havne i Real Betis. Det åpner for at Tottenham kan hente den 23 år gamle argentineren Giovani Lo Celso, skriver Football London.

Nicolo Zaniolo tok Serie A med storm denne sesongen. Nå ønsker Arsenal, Tottenham og Juventus å hente den 20 år gamle Roma-juvelen, hevder Calciomercato.

Dinamo Zagrebs Dani Olmo kobles til Manchester United. Selv har 21-åringen uttalt at han ikke er fremmed for et klubbskifte i sommer, skriver Manchester Evening News.

Leroy Sané er blitt linket tett til Bayern München dette overgangsvinduet. Den tyske giganten får imidlertid tøff konkurranse om lynvingen. Skal en tro The Sun, er det nå tre klubber i budkrig for å hente Sané.