– Kan ikke forstå hvordan Real Madrid skal få råd til Pogba

Britisk journalist spår at Paul Pogba blir værende i Manchester United – motivert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av Perth Glory-Man United i vinduet øverst!

Lørdag var det knyttet stor spenning til hvorvidt franskmannen ville vise seg fra sin beste side i treningskampen mot Perth Glory.

Pogba svarte på overgangsbråket ved å levere varene, og stod for en målgivende pasning med hælen.

Telegraph-journalisten James Ducker, som følger Manchester United tett, mener at Pogba har oppført seg som normalt under treningsleiren i Perth.

– Vi har sett hva som har skjedd. Neymar stilte ikke på trening med PSG, og Antoine Griezmann gjorde det samme i Atléitco før overgangen. Pogba har sagt at han ville dra, men han stilte fortsatt opp, påpeker Ducker overfor TV 2.

– Jeg har snakket med folk rundt klubben. Det har ikke vært noe sutring, og han har vist sitt vante jeg. Solskjær og stallen hans er fornøyde med måten han har respondert på, fortsetter han.

Ifølge Telegraph-journalisten krever Manchester United minst 1,7 milliarder korner for franskmannen. I juni skrev Ducker at Pogba frykter at han vil bli priset ut av en overgang.

– Jeg tror at det er veien det går. Jeg kan ikke forstå hvordan Real Madrid skal få råd til å betale 160 millioner pund (1,7 milliarder kroner), med mindre de selger Gareth Bale, Isco og James Rodriguez. Det er ingen tegn til at det kommer til å skje, argumenterer han.

Sliter med Bale-salg

Ifølge den spanske sportsavisen AS, er det James Rodriguez og Gareth Bale Real Madrid er mest interessert i å selge. I tillegg skal Dani Ceballos, Mariano Díaz, Borja Mayoral og Keylor Navas være til salgs.

Bale har imidlertid vist seg å være en vanskelig mann å selge. Manchester United er, ifølge AS, lite interessert i å godta Bale pluss penger for Pogba. Tottenham skal på sin side ikke ha råd til å hente waliseren tilbake til Nord-London.

Ducker tror at verken Real Madrid eller Juventus, som også er blitt koblet til Pogba, kommer til å imøtekomme Uniteds priskrav.

– Juventus har Mandzukic, Higuaín og et par andre de må kvitte seg med for å få råd. Og jeg er ikke sikker på at noen av klubbene nødvendigvis verdsetter ham til 160-70 millioner pund. Situasjonen er utenfor spillerens kontroll, sier Telegraph-journalisten.

Han tror Pogba kommer til «å spille kortene sine forsiktig.»

– Historisk sett når en spiller sier at han vil dra, har han en overgang klar. Jeg tror ikke at det er tilfellet i denne situasjonen, spekulerer han.

– Han vil til Spania

Ducker påpeker at dersom Pogba ikke får overgangen sin denne sommeren, kan det godt hende at han får den neste sommer. Derfor tror han ikke at Solskjær må slite med en umotivert stjerne i sesongen som venter.

– Han er 26 år, og kan ikke bare kaste bort en sesong. Men jeg tror nok at han er litt misfornøyd, for han er litt en nomade. Han var i England, dro til Italia og så tilbake til England. Jeg tror at han har et stort ønske om å spille i Spania, sier Telegraph-journalisten.

– Han har vunnet VM, vært i en Champions League-finale og vunnet flere Serie A-titler. Han vil kjempe om de største trofeene. Vil han gjøre det med United denne sesongen? De kom på sjetteplass, 32 poeng bak mesteren. En spillers karriere er kort. Han tenker nok at han går inn i sine best år nå. Og ser han på situasjonen i United, tenker han nok at det er noen år til før de er med å konkurrere, fortsetter han.

Se alle Manchester Uniteds treningskamper på TV 2 Sport Premium eller Sumo denne sommeren.