PÅ FLYTTEFOT? Romelu Lukaku forteller at fremtiden hans vil bli avgjort innen kort tid.
PÅ FLYTTEFOT? Romelu Lukaku forteller at fremtiden hans vil bli avgjort innen kort tid. Foto: Franck Fife

Lukaku om fremtiden: – Dere vil få vite noe neste uke

Manchester United-angriperen er sikker på at fremtiden hans vil bli avgjort den kommende uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spekulasjonene vil ingen ende ta rundt Manchester Uniteds Romelu Lukaku.

Belgieren har i lang tid vært ryktet til Inter og Serie A-klubbens representanter har reist til England for å forhandle om en overgang.

Lukaku var ikke en del av troppen da Manchester United vant 2-0 over Perth Glory. 26-åringen spilte ikke på grunn av en liten skade, men etter kampen hintet han om at fremtiden hans snart vil bli avklart.

– Dere vil få vite noe neste uke, sa United-angriperen til de fremmøtte reporterne, ifølge Daily Mail.

Kryptisk Solskjær

Romelu Lukaku ble også et samtaleemne på pressekonferansen etter kampen. Der Ole Gunnar Solskjær var nølende da han fikk spørsmål om belgieren ville være en del av laget når sesongen starter 11. august.

– Vi får se når sesongen starter, sier en kryptisk Solskjær før han forteller at United ikke har mottatt noen bud de vurderer.

– Alle samtalene jeg har med spillerne vil jeg holde hemmelig. Det er mitt privilegium og jeg kan love dem at jeg ikke forteller hva vi diskuterer, sier Manchester United-manageren.

Selv om Lukaku stod over den første treningskampen i Uniteds sesongoppkjøring, vil han være tilgjengelig til kampen mot Leeds, ifølge Solskjær.

– Det har vært mye spekulasjoner, men ja han bør være klar for onsdag og han trente med laget i går. Det var ingen grunn til å risikere han i dag.

Lukaku har ikke lagt skjul på at han ønsker seg en overgang til Serie A-klubben, og har tidligere hyllet Inter-trener Antonio Conte som den beste treneren i verden.

Icardi sendt hjem

På samme tid har Inter-angriper Mauro Icardi blitt sendt hjem fra Serie A-klubbens sesongoppkjøring i Lugano. Det bekrefter Inter på Twitter lørdag, som skriver at klubben og spilleren har blitt enige om avgjørelsen.

– Icardi vil fortsette å trene til sesongstart de neste dagene, men vil ikke være en del av sommerturneen i Asia, skriver klubben.

Manchester United og Inter møtes til treningskamp lørdag 20. juli.

Alle Manchester Uniteds treningskamper ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.