19 år gamle Matthijs de Ligt var en av de viktigste brikkene på Ajax-laget som tok seg til semifinalen i Champions League.
19 år gamle Matthijs de Ligt var en av de viktigste brikkene på Ajax-laget som tok seg til semifinalen i Champions League. Foto: Matthew Childs

Fotballryktene: – Overgangen er endelig klar

Mens Manchester United øker prislappen til Paul Pogba. Les lørdagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Matthijs de Ligt har vært et av sommerens mest omtalte navn.

Ajax-stopperen er blitt linket til de fleste storklubbene i Europa, men den siste tiden har det til stadighet vært Juventus som er blitt nevnt.

Nå skal overgangen til den italienske giganten endelig være klar.

Ifølge nederlandske De Telegraaf har Ajax og Juventus kommet til enighet om en overgangssum på 675 millioner kroner for 19-åringen.

Algemeen Dagblad hevder at de Ligt kommer til å få en årslønn på 135 millioner kroner i Torino.

Manchester United har lagt på 300 millioner kroner på Paul Pogbas allerede svimlende prislapp, hevder Daily Star. De røde djevlene krever dermed 1,9 milliarder kroner for franskmannen.

Daily Mail melder på sin side at Juventus har trukket seg ut av kampen om Pogbas signatur. Dermed er Real Madrid eneste interessent i øyeblikket, skriver avisen.

Ole Gunnar Solskjær ønsker angivelig å hente Harry Maguire til Old Trafford. Klarer han ikke å overbevise Leicester om å selge, kan han gå for Monaco-unggutten Benoit Badiashile. Den 18 år gamle midtstopperen blir også fulgt av Wolverhampton. Det melder L'Équipe.

Arsenal-kaptein Laurent Koscielny nektet å bli med klubben på treningsleir til USA. «The Gunners» krever 90 millioner kroner for stopperveteranen, skriver London Evening Standard.

Skulle Koscielny forlate London-klubben, kan Benfica-stopperen Ruben Dias bli hentet inn som erstatter. Det melder Daily Mail.

Inters jakt på Romelu Lukaku fortsetter. Nå har Milano-klubben fått beskjed om at de må ut med 960 millioner kroner dersom de skal sikre seg den belgiske kraftspissen, hevder Telegraph.

Tottenham ser angivelig til Championship etter sitt neste sommerkjøp. De liljehvite er i ferd med å legge inn et bud på 300 millioner kroner for Leeds-midtbanespilleren Kalvin Phillips, melder Mirror.

West Hams spissjakt fortsetter. Nå ønsker «The Hammers» å hente Sebastian Haller fra Eintracht Frankfurt. Overgangen vil koste dem i overkant av 400 millioner kroner, skal en tro Sky Sports.

Manchester United ble tatt på sengen av Newcastles svimlende priskrav for Sean Longstaff, som bare har spilt ni Premier League-kamper. Tyneside-klubben krever angivelig 550 millioner kroner for 21-åringen. Interessen er imidlertid fortsatt til stede, ifølge Sky Sports.