KOLLISJON: To personer satt fastklemt etter at to biler kolliderte fredag.
KOLLISJON: To personer satt fastklemt etter at to biler kolliderte fredag. Foto: Ottar Rydjord

Kvinne døde etter trafikkulykke

En kvinne døde av skadene hun fikk da to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. En annen kvinne er alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre personer var involvert i ulykken mellom to biler. To av personene satt fastklemt etter at de to bilene kolliderte.

– De to fastklemte sitter i samme bil og personen som satt i det andre kjøretøyet er ute, sa operasjonsleder ved Politiet i Møre og Romsdal, Arild Reite til TV 2 fredag kveld.

Begge ble etter en stund frigjort fra bilene og fløyet med luftambulanse til sykehus i Ålesund. De ble da betegnet som kritisk skadd.

Litt etter klokken 1 natt til lørdag opplyser Møre og Romsdal politidistrikt at det var to kvinner som ble brakt til Ålesund sykehus.

– Den ene kvinnen omkom som følge av skadene hun pådro seg i ulykken, skriver politiet på Twitter. De pårørende er varslet om dødsfallet.

Sykehuset opplyser fredag kveld at den andre kvinnen, som er i 70-årene, er alvorlig skadd, og at tilstanden hennes er stabil.

– Vi har teknikere fra politiet og folk fra Vegvesenet på vei til stedet, som vi alltid gjør når det er alvorlige ulykker. Trafikken vil bli sluppet forbi så snart det lar seg gjøre, sa operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt klokken 19.45.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde.

(©NTB/ TV 2)