Først denne våren spilte Sean Longstaff seg inn på Newcastles midtbane. Likevel krever klubben store penger for 21-åringen.
Først denne våren spilte Sean Longstaff seg inn på Newcastles midtbane. Likevel krever klubben store penger for 21-åringen. Foto: Lindsey Parnaby

Fotballryktene: – Har spilt ni PL-kamper. Priskravet forbauser Manchester United

Sean Longstaff-overgangen kan bli stoppet, mens Antoine Griezmann-overgangen skal være klar. Les fredagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United er blitt koblet til Newcastle-unggutten Sean Longstaff over lengre tid.

Til tross for at 21-åringen bare har ni Premier League-kamper på CV-en, ønsker Tyneside-klubben etter sigende 535 millioner kroner for Longstaff.

Det har tatt United-styret fullstendig på sengen, melder Daily Mail. Ed Woodward og co. er motvillig til å gå noe høyere enn 210 millioner kroner. Nå kan overgangen gå i vasken.

Barcelona har bestemt seg for å aktivere Antoine Griezmanns utkjøpsklausul på i overkant av 1,1 milliarder kroner, hevder Mundo Deportivo. Det kan skje allerede fredag morgen, hevder avisen. Mirror skriver på sin side at den allerede er aktivert.

Skal en derimot tro spanske Sport, er en overgang lengre unna. De hevder å ha kilder i Barcelona som nekter for at katalanerne har aktivert utkjøpsklausulen.

Sheffield Wednesday-manager Steve Bruce skal være nær å bli Rafael Benítez' etterfølger i Newcastle. Ifølge The Times forhandler partene om en «overgangssum» for den engelske manager-veteranen. Prislappen skal ligge på om lag 50 millioner kroner.

Romelu Lukaku er blitt koblet til Inter hele sommeren. Nå har Roma startet samtaler med Manchester United om en overgang for den belgiske kraftspissen, hevder Goal.

Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, har på sin side reist til London for å møte Manchester United. Formålet er å finne ut om det er noen som helst sjans for at de kan få avtalen i land, skriver The Guardian.

Tottenham har vært i samtaler med Real Madrid-spilleren Dani Ceballos, som imponerte stort under U21-EM for Spania. Også erkerival Arsenal er interessert i playmakeren, melder Sky Sports.

Manchester United er blitt koblet til Southampton-spilleren Mario Lemina. Nå har de røde djevlene nektet for at de er interesserte i midtbanespilleren, skal en tro Manchester Evening News.

Gareth Bale sies å være uønsket av Real Madrid. Waliseren var imidlertid med på første treningsøkt i sesongoppkjøringen, og vil gjøre alt han kan for å vise at han fortjener å være en del av Zinedine Zidanes planer, skriver Daily Mail.

Toby Alderweirelds agent har vært i samtaler med Roma, hevder Calciomercato. Tottenham-stopperen har etter sigende en utkjøpsklausul på 260 millioner kroner i kontrakten.

PSG har tidligere vært ute etter Evertons midtbanekriger Idrissa Gana Gueye. Nå kommer den franske storklubben tilbake på banen med et bud på i underkant av 300 millioner kroner, varsler L'Èquipe.

Newcastle ønsker å hente Hoffenheim-spissen Joelinton. Wolverhampton kommer til å gi dem kamp om den 22 år gamle brasilianerens signatur, melder Newcastle Chronicle.