Sensasjonen Madagaskar ute av Afrikamesterskapet

Tunisia ble for sterke for sensasjonslaget Madagaskar i kvartfinalen.

Etter en målløs første omgang der Tunisia var nærmest ledelse, ble det mer fart seks minutter etter hvilen. Fra utsiden av sekstenmeteren skjøt Ferjani Sassi mot det høyre hjørnet, men ballen traff rumpa til en madagasser og skiftet retning fullstendig. Med keeperen utspilt gikk ballen i det venstre hjørnet til 1-0.

Madagaskar, som har overrasket mange i afrikamesterskapet, måtte framover på banen. Det ville seg ikke for øynasjonen, og åtte minutter etter den første scoringen lå ballen i nettet igjen. Denne gang reddet Madagaskar-keeperen et skudd, men Youssef Msakni snappet returen og fikset 2-0.

To minutter på overtid scoret Naïm Sliti 3-0 på en nydelig chip etter en god tunisisk kontring. Tunisia møter dermed Senegal i den andre semifinalen, som spilles søndag.