Gerrards fetter scoret i Liverpools målfest

Steven Gerrards fetter, Bobby Duncan (18), scoret for Liverpool i treningskampen mot League One-laget Tranmere Rovers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tranmere Rovers - Liverpool 0-6

Liverpools unggutter viste seg frem i klubbens første treningskamp i sesongoppkjøringen.

Blant dem var Steven Gerrards fetter, Bobby Duncan (18), som fikk spille sin første kamp for Champions League-mesterne. Klubbikonets slektning tok vare på sjansen og brukte 22 minutter på å score etter at han ble byttet inn.

– En drøm som går i oppfyllelse, skrev 18-åringen på Twitter og delte en video av scoringen sin.

Se alle scoringene øverst i saken!

19 år gamle Rhian Brewster scoret to mål i treningskampen, mens Curtis Jones, Nathaniel Clyne og Divock Origi scoret de øvrige målene mot Tranmere Rovers, som nylig rykket opp til League One.

– Alle disse spillerne er som nye spillere for oss. Brewster og Oxlade-Chamberlain spilte ikke med oss forrige sesong. Vi får se hva vi gjør, men jeg tror ikke det blir det største overgangsvinduet noensinne for vår del, sier Jürgen Klopp om mangelen på spillerkjøp denne sommeren.

Selv om det har blitt få signeringer legger ikke Klopp skjul på at de har hatt en fantastisk sommer etter Champions League-triumfen.

– Det er ikke sånn at vi løper rundt som Champions League-vinnere hele tiden, det er fem uker siden vi vant den og jeg har hatt en fantastisk sommer. Nå når folk tar selfier med meg så sier de ikke «jeg synes synd på deg», som de vanligvis har gjort de siste fem årene, det har vært bedre og det har vært bedre for spillerne, sier Liverpool-manageren.

Jürgen Klopps utvalgte hadde god kontroll hele kampen selv om stjerner som Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino og Virgil van Dijk ikke var i troppen.

– Vi viste selvtillit og jeg likte kampen godt. Kanskje det har litt med forrige sesongs suksess, men vi må se videre og vinne noe nytt. Vi kan ikke bare se bakover, forklarer Klopp.

Dette var Liverpools første av åtte treningskamper denne sommeren.

Clyne-kanon

Etter fem minutter fikk Nathaniel Clyne ballen inne i feltet til Tranmere Rovers. Backen fyrte løs og med en kanonkule i krysset ledet Liverpool treningskampen.

Liverpool hadde få problemer med Tranmere og åtte minutter før hvilen slo James Milner ballen gjennom hele feltet. På motsatt side stod Harry Wilson som slo innlegget inn igjen i feltet hvor Rhian Brewster headet inn 2-0 for Merseyside-klubben.

19-åringen var giret på mer og like før hvilen fyrte James Milner av et skudd like utenfor feltet. På returen var Brewster mest oppmerksom og scoret sitt andre for kvelden.

Fetteren til Gerrard ble byttet inn

I pausen byttet Jürgen Klopp hele laget og inn kom blant annet Fabinho, Woodburn og mannen som nylig signerte ny langtidskontrakt, Divock Origi.

18 år gamle Bobby Duncan fikk også slippe til for første gang i Liverpool-trøyen. Unggutten er fetteren til klubbikonet Steven Gerrard.

Det tok ikke lang tid etter hvilen før Liverpool scoret igjen. Ben Woodburn la inn til Curtis Jones som la på til 4-0.

Da timen nærmet seg var det Divock Origi sin tur. Belgieren rundet keeper og trillet inn Liverpools femte mål.

Syv minutter senere var det dags for Bobby Duncan. Gerrards fetter satte enkelt inn 6-0 på direkten fra syv meter.

Etter at unggutten Paul Glatzel ble skadet fikk den unge keeperen Daniel Atherton prøve seg som utespiller, da han var den eneste Liverpool hadde igjen å bytte inn. Unggutten smilte fra øre til øre da han entret gressmatten, men fikk ikke utrettet mye i sluttminuttene.

Det endte med 6-0-seier til Liverpool.

Disse spilte for Liverpool mot Tranmere Rovers:

Første omgang:

Mignolet, Clyne, Phillips, Gomez, Larouci, Oxlade-Chamberlain, Milner, Lallana, Kent, Wilson, Brewster.

Andre omgang:

Jaros, Hoever, Matip, Johnston, Lewis, Fabinho, Jones, Woodburn, Duncan, Glatzel (Atherton 77 min), Origi.

Liverpools kommende treningskamper

Videre i sommer skal Liverpool spille treningskamper mot Bradford, Borussia Dortmund, Sevilla, Sporting Lisboa, Napoli og Lyon.

Alle treningskampene kan du se på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Den første er allerede på søndag borte mot Bradford.