Liverpool-supportere med frekt stikk under Manchester United-trening

Noen Liverpool-supportere hadde det ekstra moro på bekostning av Manchester United i Australia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United er godt i gang med sesongoppkjøringen i Perth, Australia. Men under torsdagens trening dukket det opp noe som garantert ikke fikk United-spillerne og Ole Gunnar Solskjær til å smile.

Ut av det blå dukket ett småfly opp over treningsanlegget de røde djevlene benytter. Bak flyet hang ett banner med teksten:

«Liverpool FC - seks ganger Europa-mestere».

Se video av hendelsen øverst i saken!

Det artige påfunnet fra Liverpool-supporterne gikk fort sin seiersgang på nettet.

– Det var min idé

Mannen som stod bak banneret var Liverpool-supporter og assistenttrener for Bayswater FC, Alun Vernals.

– Det var min idé. Vi diskuterte det og jeg fikk 25 andre Liverpool-fans med på stuntet, sier Vernals til avisen The West Australian.

Mannen bak stuntet forteller at 18 av dem betalte rundt 600 kroner hver og totalsummen ble på over 10 000 kroner.

– Det var verdt det. Vi er glade for å gjøre dem oppmerksomme på at vi har vunnet Champions League dobbelt så mange ganger som dem, sier Alun Vernals og sier han har fått mye oppmerksomhet i etterkant.

– Jeg har fått en del tekstmeldinger nå som de har funnet ut hvem som stod bak. Det var bare for å irritere, sier han fornøyd.

Flere tusen møtte opp

På den åpne treningen til Manchester United var det hele 12.000 supportere som hadde tatt turen for å få et glimt av stjernene.

Etter treningen gikk flere av spillerne bort til fansen og brukte god til å skrive autografer og ta bilder.

En av dem var Paul Pogba som i den siste tiden har ønsket seg bort fra Manchester United. Under treningen så det derimot ut som franskmannen var i godt humør.

To spillere som ikke var å se på dagens trening var Anthony Martial og Romelu Lukaku. Sistnevnte har ikke lagt skjul på at han ønsker seg en overgang til Inter i sommer. Klubben bekreftet at spillerne trente alternativt.

Se bildeserie fra treningen under: