TILBAKE: Lucci ble funnet tidlig onsdag morgen. Det er foreløpig uklart hvem som fant ham.
TILBAKE: Lucci ble funnet tidlig onsdag morgen. Det er foreløpig uklart hvem som fant ham. Foto: Daniel Sturridge, Instagram

Fotballstjerne gjenforent med sin frastjålte hund

Den tidligere Liverpool-stjernen Daniel Sturridge har blitt gjenforent med Lucci.

Tirsdag formiddag norsk tid la den engelske spissen, som forlot Liverpool ved kontraktslutt 1. juli, ut en video på Instagram.

Der viste Sturridge at glassdøren som ledet til verandaen er knust. Den tidligere Liverpool-stjernen hevdet at innbruddstyver hadde tatt med seg flere bager fra overetasjen – i tillegg til hunden hans.

I videoen lovet Sturridge en klekkelig dusør til den som kunne hjelpe ham med å finne hans beste venn.

– Hvis noen kan finne hunden min, betaler jeg hva som helst. Jeg er blodig seriøs, sa den ferske Champions League-vinneren.

I døgnet som fulgte la Sturridge en flere videoer og bilder av Lucci, samt en rekke bønner om å få ham tilbake. Dette spredte seg raskt i sosiale medier, og ha trolig bidratt til at Lucci nå er tilbake.

Nå melder ABC News at Lucci er trygt tilbake i huset til Sturridge på vestkanten av Los Angeles. Det er uklart hvem som fant hunden, eller om vedkommende vil få den klekkelige dusøren som spydspissen lovet ut. Sturridge lovet ut mellom 20.000 og 30.000 dollar til de som returnerte hunden til ham.

Politiet melder at Lucci ble funnet tidlig onsdag morgen. Det skal ikke ha blitt gjort noen arrestasjoner i saken. Sturridge selv har sagt til politiet at han ikke tror personen som fant Lucci står bak innbruddet.

MESTER: Daniel Sturridge avsluttet Liverpool-karrieren med å løfte det gjeveste trofeet i klubbfotball.
MESTER: Daniel Sturridge avsluttet Liverpool-karrieren med å løfte det gjeveste trofeet i klubbfotball. Foto: Manu Fernandez

Sturridge selv har så langt ikke kommentert funnet på sosiale medier.

Den tidligere Chelsea- og Manchester City-spilleren kom til Liverpool i januar 2013, og var blant annet svært delaktig i laget som fulgte Manchester City til målstreken i Premier League i 2013-2014-sesongen.

Han avsluttet Liverpool-karrieren på topp ved å vinne Champions League denne sesongen, men forlot klubben i starten av juli da kontrakten hans gikk ut. Han har foreløpig ikke funnet seg en ny klubb.