Moise Kean (19) viste seg å være en målmaskin forrige sesong. Spissen scoret seks mål på 13 kamper i Serie A og to mål på tre kamper for det italienske landslaget.
Moise Kean (19) viste seg å være en målmaskin forrige sesong. Spissen scoret seks mål på 13 kamper i Serie A og to mål på tre kamper for det italienske landslaget. Foto: Isabella Bonotto

Fotballryktene: – Supertalentet kan havne i Premier League

... mens Barcelona viser interesse for Manchester United-profil. Her er onsdagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

19 år gamle Moise Kean imponerte stort de gangene han fikk slippe til for Juventus forrige sesong, og ble belønnet med debut for det italienske landslaget.

Nå kan supertalentet havne i Premier League.

Skal en tro Daily Mail, er Everton interessert i å hente Kean til Merseyside. Juventus ønsker om lag 330 millioner kroner for spissen, i tillegg til at avtalen inneholder en tilbakekjøpsklausul.

Ryktene rundt Manchester United-stjernene fortsetter å svirre. Denne gangen er det Victor Lindelöf som omtales av utenlandske medier.

Ettersom Matthijs de Ligt sannsynligvis velger Juventus, kommer Barcelona til å prøve seg på den svenske midtstopperen, skriver Mundo Deportivo.

Real Madrid er på sin side ute etter Paul Pogba, som bare blir dyrere og dyrere. Ifølge Marca ønsker Manchester United nå 1,7 milliarder kroner for franskmannen.

Skulle Pogba forlate Old Trafford, kan erstatteren komme fra Southampton. Sky Sports hevder at Manchester United har tatt kontakt med sørkyst-klubben for å forhøre seg om midtbanespilleren Mario Lemina – også han med en fortid i Juventus.

West Ham er på spissjakt etter at Marko Arnautovic forlot klubben. Celta Vigos Maxi Gomez var tiltenkt å være erstatteren, men nå kan overgangen gå i vasken, melder Sky Sports. Da kan Bournemouths Callum Wilson være et alternativ, skal en tro The Sun.

Og skulle ingen av dem havne på London Stadium, kan det gå mot et gjensyn med en gammel Premier League-kjennng. Marseille har nemlig tilbudt West Ham Mario Balotelli, hevder Mirror.

Divock Origi ble Champions League-helt for Liverpool. Nå er Merseyside-klubben optimistiske vedrørende sjansen for at belgieren forlenger kontrakten, melder ESPN.

Arsenal skal ha fått tilbud om å hente Real Madrid-spissen Mariano Díaz på billigsalg, hevder Daily Star. Prislappen skal være på i underkant av 200 millioner kroner.

Mikel Arteta og Patrick Vieira skal være aktuelle for den ledige manager-stillingen i Newcastle. Duoen er imidlertid blitt advart av Rafael Benítez om å ta jobben, skal en tro The Sun. Sheffield Wednesday-manager Steve Bruce er derimot åpen for å ta på seg oppgaven om han skulle få sjansen, skriver Newcastle Chronicle.

Barcelona er ute etter å sikre seg rumeneren Ianis Hagi, sønnen av tidligere Barcelona-spiller Georghe Hagi. Planen er i så fall å låne ham rett ut til Real Valladolid, hevder spanske AS.