SVARER: Steven Gerrard svarer på ryktene om Newcastle-interessen.
SVARER: Steven Gerrard svarer på ryktene om Newcastle-interessen. Foto: Pavel Golovkin/AP Photo

Gerrard svarer på Premier League-ryktene

Ifølge flere medier skal Newcastle forsøkt å hente Rangers-manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Steven Gerrard har siden 2018 ledet den skotske storklubben Rangers FC. Kontrakten strekker seg til 2022, men de siste dagene har flere britiske medier hevdet at Liverpool-legenden har fått tilbud fra Newcastle.

Premier League-klubben er på managerjakt etter at Rafael Benitez forlot klubben i slutten av juni, og skal altså ha hatt Gerrards navn på blokken over mulige erstattere.

Gerrard som tok en imponerende andreplass med Rangers i den skotske ligaen, i sin første sesong som manager, skal ifølge Daily Mirror ha fått en henvendelse fra Newcastle-eier Mike Ashley.

Ifølge samme avis skal Gerrard ha avslått tilbudet.

Newcastle har ifølge Talksport uttalt at de ønsker å hente en yngre trener til St. James's Park, der også Nice-trener Patrick Vieira skal være på ønskelisten.

Den skotske avisen The Scotsman melder tirsdag at det ikke er noe hold i ryktene. Gerrard har insistert på at det ikke er tilfellet og at han ikke har fått noe tilbud fra Newcastle.

På direkte spørsmål om Premier League-klubben hadde vært i kontakt med ham svarte han:

– Falske nyheter. Ikke som jeg vet om.

Det har også vært spekulasjoner om Gerrard som mulig erstatter for Frank Lampard i Derby, etter at Lampard tok over Chelsea tidligere denne måneden. Den jobben fikk Phillip Cocu for få dager siden.

For øyeblikket forbereder Gerrard og Rangers seg for europaligakvalifisering.