RYKKET OPP: Rafik Zekhnini var med på å rykke opp med Twente. Nå før han også være med på Eredivisie-comebacket.
RYKKET OPP: Rafik Zekhnini var med på å rykke opp med Twente. Nå før han også være med på Eredivisie-comebacket. Foto: fctwente.nl

Nytt utlån for Rafik Zekhnini

Rafik Zekhnini (21) får bli med Twente opp i Eredivisie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Twente bekrefter at de har kommet til enighet med Fiorentina om et nytt lån av den norske kantspilleren Rafik Zekhnini.

Nederlenderne lånte den tidligere Odd-vingen hele forrige sesong, der noterte seg for seks mål og fire målgivende på 29 kamper i alle turneringer. Twente vant serien enkelt og rykket opp til Eredivisie.

– Det er en utrolig god følelse å være her igjen. Forrige sesong hadde jeg et utrolig flott år med flotte minner, og jeg lærte mye. Å bli seriemester med Twente var spesielt, og det blir ekstra spesielt å spille på det høyeste nivået. Jeg ser frem til å ikle meg drakten igjen og møte guttene. Jeg trives virkelig, sier Zekhnini til klubbens nettsider.

Zekhnini ble hentet til Fiorentina sommeren 2017, men unggutten har ikke slått til i Italia. Våren 2018 var han utlånt til Rosenborg.

Twente-direktør Ted van Leeuwen forteller om krevende forhandlinger med Fiorentina for å komme til enighet om en ny låneavtale.

– Men tålmodigheten har endelig betalt seg. Vi er veldig fornøyd med å ha ham på plass. Rafik har fortsatt en lang vei å gå, men han har allerede klart å spille på et høyt nivå. Det handler fortsatt om utvikling for ham, og Fiorentina har innsett at Twente er den beste muligheten hans, sier van Leeuwen.

– Vi kjenner Rafik, og vi har ekspertisen og erfaringen til at han skal få utvikle seg optimalt. Rafik har også hjulpet til med å gi Fiorentina beskjed om at han kun ville til Twente, fortsetter direktøren