Spillerbørs: – Det er ingen tvil om at det var hun som skuffet mest

Jesper Mathisen har vurdert de norske spillernes innsats i VM-kvartfinalen mot England. Enig? Sett din egen karakter her!

Norge-England 0-3

Det startet blytungt for Norge på Stade Océane i Le Havre.

Allerede etter tre minutter ga Jill Scott England ledelsen.

Fem minutter før pause ble jobben enda vanskeligere. England-toppscorer Ellen White scoret sitt femte mål i mesterskapet, noe som gjør at hun topper toppscorerlisten sammen med australske Sam Kerr og amerikanske Alex Morgan.

England gikk til pause med en fortjent ledelse, og tolv minutter ut i andre omgang dundret Lucy Bronze Englands tredje.

Norge spilte seg til flere store sjanser, men maktet ikke å omsette noen av de i mål. Det gjorde heller ikke England, for da Nikita Parris fikk sjansen fra straffemerket reddet Ingrid Hjelmseth mesterlig.

Likevel hadde det lite å si for England, som vant 3-0 og er klar for semifinalen i fotball-VM.

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen deler ut en treer til seks av de norske spillerne, og mener Caroline Graham Hansen var den som skuffet mest.

– Ingen norske spillere i denne VM-troppen har vi hatt større forventninger til enn Graham Hansen, og mot Australia var hun meget god. I kveld mot England var hun dessverre langt svakere, og vår største stjerne leverte en meget svak kamp. Hun var kanskje ikke vår svakeste spiller, men det er ingen tvil om at det var hun som skuffet mest, mener han.

Her er Jesper Mathisens spillerbørs: