Manchester United skal ha gitt opp å hente Harry Maguire etter at Leicester har satt en prislapp på over en milliard for midtstopperen.
Manchester United skal ha gitt opp å hente Harry Maguire etter at Leicester har satt en prislapp på over en milliard for midtstopperen. Foto: Paul Ellis

– Manchester United har gitt opp Maguire

Mens Steven Gerrard kan bli ny Newcastle-manager. Her er torsdagens rykter!

Manchester United har gitt opp å hente Leicester-stopper Harry Maguire i sommer etter at Leicester har gitt beskjed om at England-spilleren har en prislapp på nesten 1,1 milliarder, skriver Mirror. Maguire har også vært koblet til Uniteds byrival Manchester City.

En Manchester United ikke har gitt opp håpet om å signere er Sportings midtbanespiller Bruno Fernandes. I følge O Jogo skal klubben nå i møter med spillerens agent for å forsøke og lande en avtale verdt i overkant av 750 millioner kroner for den portugisiske landslagsspilleren.

Aaron Wan-Bissaka er på Lowry hotell i Manchester, skriver Daily Mail. De skriver at høyrebacken gjennomførte deler av den medisinske testen sent i går kveld.

Nice-manager Patrick Vieira, Rangers-manager Steven Gerrard og Manchester City-trener Mikel Arteta er alle på listen over managere Newcastle ønsker som erstatter for Rafa Benitez, melder Telegraph. Daily Mail skriver at også Sean Dyche er på Newcastles ønskeliste.

Gerrard har også blitt koblet til managerrollen etter Frank Lampard i Derby, som etter alle solemerker blir ledig innen kort tid. Derbys styreformann Mel Morris har nå gått ut og sagt at ryktene om Gerrard bare er oppspinn, ifølge Derby Telegraph.

Juventus har spurt Adidas om økonomisk hjelp for å hente Paul Pogba fra Manchester United, skriver Corriere dello Sport.

Samtidig som Pogba kan være på vei inn portene på Allianz Stadium kan Joao Cancelo være på vei ut. Manchester City er i samtaler med Juve om backen, skriver Tuttomercato.

Arsenals Lucas Torreira har den siste tiden vært koblet til AC Milan, men spilleren selv sier at Milano-klubben ikke har vært i kontakt med ham, melder Talksport.

Barcelona skal være lystne på å hente tilbake Neymar, noe som gjør at Ousmane Dembele kan bli overflødig på Camp Nou. Ifølge Mirror er Bayern München i samtaler om å hente den franske kantspilleren.