Kvinne falt i trappen på Stavanger lufthavn – døde

Politiet skal undersøke hva som skjedde da en kvinne falt ned trappen fra en gangbro på Stavanger lufthavn 14 juni. Hun døde kort etter av hodeskader.

Ulykken skjedde da kvinnen falt ned trappen fra gangbroen for å gå om bord i flyet via den bakre inngangen. To dager etter fallet døde den 69 år gamle kvinnen av hodeskadene hun pådro seg i fallet, rapporterer Stavanger Aftenblad.

Ifølge lufthavndirektør Anette Sigmundstad gikk det kort tid før flyplasspersonell var på plass for å hjelpe. Kvinnen ble sendt til sykehus med ambulanse, men livet sto ikke til å redde.

Politiadvokat Kjersti Roalsvig Fanebust bekrefter at politiet har opprettet en undersøkelsessak for å se på hva som skjedde og de har allerede foretatt noen vitneavhør. Politiet vil blant annet ta kontakt med Avinor. Fanebust ønsker foreløpig ikke å gi ytterligere opplysninger om saken.

Lufthavndirektør Anette Sigmundstad opplyser at trappene ned fra gangbroene på flyplassen er laget i henhold til forskriftene og at de har rekkverk på begge sider.

(©NTB)