Hellstrøm feirer suksessen med ny millionbil

– Jeg trodde jeg hadde verdens beste bil... Se video:

Ved siden av å briljere på TV-skjermen sammen med Truls Svendsen, er Eyvind Hellstrøm mest av alt kjent for sin suksess som gourmetkokk – blant annet gjennom nesten 30 år på tidligere Bagatelle i Oslo.

Men 70-åringen fra Moss er ikke bare interessert i mat. Bil står nemlig også høyt oppe på listen over ting han dedikerer mye tid og penger til.

I dag kjører mesterkokken noe så sjeldent som en Mercedes G63 AMG. Bilen er riktignok noen år gammel, men bikker likevel millionen på bruktmarkedet.

Feirer med ny bil

– Jeg trodde jeg hadde verdens beste bil, men det var inntil jeg fikk anledning til å prøvekjøre nye G63. Det skulle jeg aldri gjort, forteller Eyvind, som nå avslører til Broom at han allerede har bestilt den nye millionbilen.

De siste årene har TV-profilen gjort stor suksess, blant annet i programmet Truls Ala Hellstrøm, som de to også vant en Gullrute for.

Nå feirer altså Eyvind suksessen med en splitter ny bil.

– Jeg kommer ikke til å bruke alle kreftene, men det er godt å vite at de er der, forteller Eyvind.
– Jeg kommer ikke til å bruke alle kreftene, men det er godt å vite at de er der, forteller Eyvind.

Hellstrøm bak rattet: – Jeg blir ikke sinna, bare j***g irritert.

Sparte en million

Selv om G-Klasse er en av de dyreste modellene Mercedes leverer i dag, nøyer ikke Eyvind seg med noen innstegsmodell. Nei, her er det kun den råeste utgaven som gjelder, altså G63. Den er utstyrt med AMG sin V8-er på 4 liter. Ut leverer den vanvittige 585 hk og 850 Nm.

Det er nok til at beistet, som veier nesten 2,5 tonn, klarer 0-100 km/t på 4,5 sekunder. Du skal med andre ord ratte en habil sportsbil for å holde følge…

Eyvind innrømmer at bilen er minst like
Eyvind innrømmer at bilen er minst like "sjefete" som han selv er...

Siden lanseringen av nye G-Klasse har interessen vært enorm. Ikke bare i Norge, men hele verden. Derfor er det lang ventetid på bilen, dersom du bestiller i dag.

Eyvind forteller til Broom at det har gått en stund siden han bestilte sitt eksemplar, og at det gjenstår ett år før bilen hans kommer til Norge.

– Jeg har bestilt bilen med to seter, da sparte jeg en million på det, gliser Eyvind.

Nøyaktig pris på Hellstrøm sin kommende bil vet vi ikke, men startprisen er drøyt 1,8 millioner kroner. Samme bil som femseter koster forresten fra 2,5 millioner – så vi er helt klart i toppsjiktet i pristabellen hos Mercedes.

Toppmodellen koster 2,7 millioner kroner – nordmenn står i kø

Sniktitt

Som mange allerede har sett på TV, er ikke Eyvind mest kjent for å være tålmodig. Derfor fikk mesterkokken denne uken en liten sniktitt på hva han har i vente.

Vi ble med på tur da Eyvind igjen fikk se og prøvekjøre en tilsvarende bil han venter i spenning på.

Hvordan det gikk kan du se i videovinduet øverst i saken.

Se også: Her møter vi Hellstrøm i Broompraten. Vi blir med på tur i hans nåværende G63, og får i tillegg vite at han har mistet lappen opptil flere ganger...

Hellstrøm viser frem milliongliset – derfor mistet han lappen

Mer av Broompraten? Her kan du se flere episoder av suksess-serien på Broom: