Mandag 17. juni landet 23 år gamle Mackenzie Lueck på Salt Lake City International Airport.
Mandag 17. juni landet 23 år gamle Mackenzie Lueck på Salt Lake City International Airport. Foto: Salt Lake City Police Dept.

Her er de siste bildene av savnede Mackenzie (23)

Studenten Mackenzie Lueck (23) forsvant sporløst i forrige uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Salt Lake City har offentliggjort overvåkingsbilder som ble tatt av den savnede studenten Mackenzie Lueck (23) før hun forsvant sporløst i forrige uke.

Bildene fra Salt Lake City International Airport i Utah i USA er trolig de siste bildene som ble tatt av 23-åringen før hun forsvant.

Hun forlot flyet klokken 02.09 mandag 17. juni, og snakket trolig ikke med noen på flyplassen, ifølge politiet.

Dro til park

Klokken 02.40 brukte hun tjenesten Lyft.

Politiet opplyste tirsdag at den unge kvinnen ble fraktet til en park, drøyt 20 minutter unna flyplassen. Der skal hun ha møtt en ukjent person med en bil.

Lueck puttet bagen sin i bilen, og satte seg inn. Siden er det ingen som har noe fra henne.

Etter møtet i parken er det ingen som har hørt noe fra kvinnen. Ifølge CBS sier en talsperson for familien at en stor del av etterforskningen dreier seg om Lueck's kjærlighetsliv, og hennes bruk av dating-apper.

Etterforskerne undersøker nå om hun hadde noen hemmelige kontoer eller en hemmelig telefon.

I løpet av den siste uken skulle 23-åringen hatt en eksamen ved Universitetet i Utah, som hun gikk glipp av, mobilen er skrudd av og katten hennes skal fremdeles befinne seg hjemme.

Svært bekymret

Mackenzie Lueck (23) på flyplassen i Salt Lake City.
Mackenzie Lueck (23) på flyplassen i Salt Lake City. Foto: Salt Lake City Police Dept.

Venner og familiemedlemmer er svært bekymret. En nær venn sier til ABC-programmet «Good Morning America» at 23-åringen ikke er en person som bare forsvinner uten å si fra.

– Hun har en søt. liten svart katt som heter Nova. Hun kom tilbake og dro ikke engang innom for å se hvordan Nova hadde dette. Det er veldig rart. Katten er hennes beste venn, sier Juliana Cauley ifølge ABC News.

Flere venner av henne snakket under en pressekonferanse søndag, der de uttrykte stor bekymring, ifølge lokalavisen The Salt Lake Tribune.

– Vanligvis snakker vi hver dag. Dette er veldig ulikt henne, sier Kennedy Stoner, en medstudent som anser seg som en av Luecks beste venninner.