KNIVSTIKKING: Politiet rykket ut med flere patruljer etter en knivstikking på Majorstua i Oslo, søndag kveld.
KNIVSTIKKING: Politiet rykket ut med flere patruljer etter en knivstikking på Majorstua i Oslo, søndag kveld. Foto: Lauritz Vatne / TV 2

Én person alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Politiet rykket ut til Valkyriegata på Majorstua i Oslo etter at en mann i 20-årene ble knivstukket søndag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Oslo fikk melding om en hendelse med kniv klokken 22.26 søndag.

Én mann i 20-årene ble fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

– Vi har kontroll på én person som vi antar er mistenkt, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli til TV 2 like etter hendelsen.

I leilighet

Politiet dro til stedet med flere patruljer. De fikk raskt kontroll på en leilighet, som de mener har tilknytning til knivstikkingen.

– Vitner på stedet ringte inn til oss, og meldte fra om en slåsskamp. Vi er usikker på om knivstikkingen har skjedd ute eller inne, sa Stokkli.

Like før midnatt opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til TV 2 at den mistenkte mannen, som også er i 20-årene, er fraktet til sykehus med lettere skader.

Operasjonsleder sier videre til NTB i 3-tida natt til mandag at politiet, etter å ha blitt ferdige på åstedet, har dannet seg et visst bilde av hva som her foregått.

– Det er for tidlig å gå ut med detaljer rundt hva motiv og bakgrunn kan ha vært. Begge involverte er på sykehus nå, for behandling av skader. Personen med lettere skader har status som mistenkt, basert på vitneforklaringer. Når det gjelder fornærmede, har vi fått vite veldig lite fra ham hittil, siden han ble kjørt raskt til sykehus. Han skal avhøres så snart det lar seg gjøre, sier Engeseth.

Bråk

Naboer TV 2 har snakket med forteller at de har hørt mye bråk fra boligen tidligere.

Politiet har nå kontroll på et stikkvåpen. Krohn Engeseth opplyser at de gjør undersøkelser på stedet.

– Kriminalvakta er på vei til Ullevål sykehus for å foreta avhør. Det blir også jobbet med teknisk og taktisk etterforskning for å avdekke hendelsesforløpet, i tillegg til avhør av vitner, sier han.