KJÆRESTER: Få visste at den svenske superstjernen Tim Bergling var i et forhold med tsjekkiske Tereza da han døde.
KJÆRESTER: Få visste at den svenske superstjernen Tim Bergling var i et forhold med tsjekkiske Tereza da han døde. Foto: NTB Scanpix / Instagram

Aviciis kjæreste har funnet lykken igjen

Tereza Kačerová bekrefter forholdet til dansk DJ på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 26 år gamle tsjekkiske modellen og skuespilleren sto frem som den svenske superstjernens hemmelige kjæreste, kort tid etter at han ble funnet død på et hotellrom i Omans hovedstad Muskat i april i fjor.

I tiden etter dødsfallet delte hun flere private bilder av seg selv og Avicii.

Rørende innlegg

«Det eneste som var vakrere enn hendene dine, var sjelen din. Hjertet mitt verker av å vite at du aldri skal ta på meg igjen. Jeg skal aldri høre deg le, jeg skal aldri se hånden din i min foran ansiktet mitt som det første når jeg åpner øynene mine. Jeg får aldri kysset den vakre munnen din igjen», skrev kjæresten i et innlegg på Instagram.

Et drøyt år etter Aviciis død bekrefter Kačerová på sosiale medier at hun har funnet lykken på ny. 26-åringens nye kjæreste er den danske DJ-en Morten Breum.

Under et bilde av de to, har den tsjekkiske kvinnen også lagt ved en lang tekst hvor det blant annet står:

«Jeg møtte en som var klok, morsom og hadde et åpent sinn. En som hadde en europeisk mentalitet og moral, som jeg ofte savner i Los Angeles. En som hadde en jobb som passer min livsstil, som så superkjekk ut og som luktet som en Gud.»

Hetset i sosiale medier

Til tross for kjærlighetserklæringen innrømmer Kačerová også at hun lenge var i tvil om hun og 37 år gamle danske artisten var ment for hverandre. Tsjekkeren skriver også at hun var i tvil om hun skulle gi kjærligheten en ny sjanse etter å ha mistet Avicii, kun 28 år gammel.

Etter dødsfallet til den svenske superstjernen mottok den tsjekkiske 26-åringen mange hatmeldinger. Flere mente at de to ikke en gang var i et forhold da artisten døde.

«Jeg tror de slo opp for en stund siden. Hun bare sa det ikke, fordi hun ville ha publisitet», kommenterer en Instagram-bruker.

Svarte på kritikken

Modellen og skuespilleren fikk også mye kritikk for en ferietur med faren til sin sønn Luca som fant sted kun dager før Avicii døde.

25-åringen så seg nødt til å svare på noe av kritikken som haglet i kommentarfeltet etter kjærestens død.

«Jeg håper ferien var verdt det og at den blir husket for resten av ditt liv, skriver en Instagram-bruker», hvorpå Kacerova svarer:

«Unnskyld meg, men dette er faren til mitt barn og han og Tim var venner. Det er sånn voksne forhold fungerer.»